Uusimmat

Totta se on, uusi Xbox kohta kaupoissa

14.09.2009 14:25 Jukka O. Kauppinen

eDomen huhupartion keräämien, eri lähteistä kerättyjen tietojen mukaan aikaisemmat huhut uudesta Xbox 360 -mallista ovat osoittautumassa todeksi. Vaikka uutta konsolimallia ei ole vielä julkistettu virallisesti, niin luotettavista lähteistä kerätyt ja verratut tiedot puhuvat samaa kieltä.

Mahdollisesti lokakuun lopussa kauppoihin saapuva uusi Xbox 360 Elite -malli laajentaa konsolin mukana myytävän kiintolevyn 250 gigatavuiseksi.

Lisäksi laitteen mukana saa kaksi langatonta ohjainta ja pelin. Aiemman tiedustelutiedon mukaan konsolia myydään Forza Motorsport 3 -pelin kera, mutta Suomessa myyntiin saadaan ilmeisesti (myös?) uusimmalla Call of Duty -räiskinnällä varustettu versio.

Lisäksi 250 gigan uutuuskonsolissa on erikoisväritys.

Myös Sony tuo joulumarkkinoille uusia PlayStation 3 -paketteja. Sekä Microsoft että Sony ovat avaamassa syksyllä/alkutalvesta videovuokraamonsa myös Suomen markkinoille. Erittäin kilpailukykyisten tarjousten ja upeasti laajenevan viihdetarjonnan johdosta saammekin nauttia erittäin vilkkaasta ja toivottavasti myös laadukkaasti pelisyksystä. Hyvät tarjoukset ja entistä paremmat laitepaketit ovat hyviä uutisia niin meille pelaajille kuin peli- ja laitevalmistajille.

Lisää aiheesta

Uusi Xbox 360 tuloillaan – nyt 250 gigan kiintolevyllä

PlayStation 3 teki historiaa Britanniassa

Lue myös

Arvostelu: Forklift Truck Simulator 2009 (PC)

Elämä on laiffii ja stylee – ainakin mainosten mukaan

Old Republic kerää rahaa kaikin tavoin

Warner perustaa DC Entertainmentin

Vuoden erikoisimman näköinen peli tulee Japanista