Uusimmat

Guitar Heron SM-kisat lokakuussa, karsinnat alkavat 19.9.

17.09.2009 11:34 Jukka O. Kauppinen

Oletko sinä mojova virtuaalikitaristi? Virtuaalirokkisankari vailla vertaa? Ehkäpä sinun kannattaa sitten osallistua Guitar Hero 5 -pelillä matsattavaan Guitar Heron SM-turnaukseen.

 Turnauksen karsintoja matsataan Anttila-tavarataloissa 19.9.-24.10. Parhaat skabaavat 31.10. DigiExpo-messujen finaalissa.

Osallistujat valitsevat kilpailukappaleensa uuden Guitar Hero 5 -pelin ennalta määrätyistä kappaleista. Kilpailukappaleet ja muu virallinen info löytyy osoitteesta www.guitarhero.fi.

Videoitavaa kilpailusuoritusta valvovat tyylituomarit joko vähentävät tai lisäävät tulokseen tyylipisteet, joita saa pukeutumisesta, asenteesta, taiteellisesta tasosta sekä viihdyttävyydestä. Anttilan osakilpailuista valitaan 9 finalistia. Kampanjasivulla voi lisäksi äänestää yhden ei-voittaneen osakilpailuesityksen finaaliin. Voittaja kruunataan viralliseksi vuoden 2009 Suomen Mestariksi. Lisäksi SM-kitaristi kitaroi GH-maailmanmestari Freddie Wongin kanssa.

”Ensimmäinen Guitar Hero-peli julkaistiin vuonna 2006, jonka jälkeen Suomessa on myyty yli 250 000 Guitar Hero -tuotetta. Sosiaalisen pelaamisen myötä on Guitar Hero -pelien suosio kasvanut Pohjoismaissa huimiin mittoihin – Suomi  erityisesti on Rock-maa,” kertoo Activision  Blizzardin Johanna Strunke.

”Uudessa Guitar Hero 5 pelissä on mukana mm. Children of Bodom ja tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään Guitar Hero -peleissä muitakin suomalaisia artisteja.”

Lisää aiheesta

Guitar Hero 5 (PS2, PS3, Wii, Xbox 360)

Musiikkipeleistä kinaaminen on jotakuinkin yhtä tyhjänpäiväistä kuin musiikista ja makuasioista yleensäkin. Kuka tykkää mistäkin. Mutta yksi juttu on varma. Kuten karaokepelit, myös kitarointi- ja bändisankaroinnit elävät biisivalikoimallaan.

Kun vastakkain ovat samalla viikolla ilmestyneet The Beatles: Rock Band ja Guitar Hero 5, niin pelikauppojen hyllyillä kohtaa kaksi täysin erilaista pelillistä filosofiaa. Toinen lähestyy aihetta musiikin kautta. Toinen mielii olevansa peli.

Lue myös

Arvostelu: Bubble Bobble Neo! (Xbox 360)

Arvostelu: Guitar Hero 5 (PS2, PS3, Wii, Xbox 360)

Bethesda haastoi Interplayn oikeuteen Fallout-morpista

Katso Halo 3: ODST:n kolmas ja viimeinen videodokumentti

Microsoft vahvisti: 250 gigan Xbox 360 ja Modern Warfare 2 samaan pakettiin (päivitetty)