Uusimmat

Wolfensteinin menestys jäämässä vaatimattomaksi

19.09.2009 11:31 Jouni Mäki-Panula

Wolfensteinin myynti ei ole käynnistynyt odotusten mukaisesti ainakaan Yhdysvalloissa. Epäilykset heikosta myynnistä heräsivät, kun Wolfensteinia ei näkynyt elokuun kymmenen myydyimmän pelin joukossa. Tilastoja koostavan NPD:n mukaan Wolfensteinia myytiinkin todella vaatimattomasti 106 000 kappaletta. Kaikille alustoille. Yhteensä.

Eniten Wolfensteinia myytiin Xbox 360:lle, jolle ostettiin 59 000 peliä. PS3:n Wolfenstein ylsi 30 000:een PC-version jäädessä vain 16 000:een myytyyn peliin.

Raven Softwaren kehittämä Wolfenstein julkaistiin Pohjois-Amerikassa 18. elokuuta ja Euroopassa kolmea päivää myöhemmin.

Lisää aiheesta

Wolfenstein (PC, PS3, Xbox 360)

Natsit, nuo metsien pikku vipeltäjät. Jos ne eivät ole yrittämässä maailmanvalloitusta rehellisin keinoin, niin eivätkös nuo penteleet ole valtaamassa avaruutta tai pyrkimässä herättämään muinaisia, kiellettyjä voimia.

Kun SS:n paranormaali divisioona hamuaa muinaisen superrodun teknologiaa ja ominaisuuksia, vain yksi mies voi pelastaa maailman tehokkaalta taloudelta, hyvälaatuisilta autoteiltä ja korkeilta kaasulaskuilta: tämä mies on erikoisagentti B.J Blazkowicz, ja hänen tarinansa on nimeltään Wolfenstein.

Return to Castle Wolfenstein (pc, Xbox)

Wolfenstein 3D miltei miehen iässä

Wolfenstein 3D Xbox Live Arcadeen

Lue myös

Arvostelu: MotorStorm: Arctic Edge (PSP, PS2)

Battlestar Galactica -lautapeli hurmaa sarjaa näkemättömätkin

Ilmainen piraattipeli piraattipäivänä, yarrr

Ranskan piraattilaki astuu voimaan – netti poikki, snip snip

World of Warcraft pyörii 75 000 prosessorilla