Uusimmat

Beatlesistä myös karaokepainos

19.09.2009 10:05 Jukka O. Kauppinen

MTV Games ja EA tuppautuvat veikeänä vetona Sonyn perinteiselle karaokesektorille, yhdistäen kaksi kovaa bilepelibrändiä yhdeksi vielä hämmästyttävämmäksi sekametelisopaksi. Beatles-bändipelistä tarjotaan näet seuraavaksi myös SingStar-karaokeversio.

Käytännössä SingStar: The Beatles on The Beatles: Rock Band: SingStar. Eli MTV/EA/Sony paketoivat Rock Band -Beatlesin SingStar-pelien kuoriin ja paketoivat mukaan kaksi SingStar-mikrofonia.

PlayStation 3:lle julkaistavaa SingStar-Beatlesiä voi kuitenkin myös soitella kitaroilla ja rummuilla, jos sellaiset löytyvät kotoa entuudestaan.

Beatles-karaoke julkaistaan Euroopassa ilmeisesti syyskuun aikana.

Lähde: Oh, So There IS A Singstar: Beatles…Sort Of…

Lisää aiheesta

The Beatles: Rock Band (PS3, Wii, Xbox 360)

The Beatles. Rock Band. Siinä se. Tarvitseeko tähän enää paljoa enempää sanoa. Ai on pakko? No, riittäisikö että totean ytimekkäästi Beatlesin olevan kaikkein paras bändipeli?

Sillä se on. Tuo vuosina 1960-1970 toiminut brittiläinen popyhtye mullisti musiikkimaailmaa. Ja vaikka en olisi uskonut, se tuo myös musiikkipelien maailmaan häikäisevän tuulahduksen hyvää meininkiä ja loistavaa musiikkia.

Singstar Motown (PS2, PS3)

Karaoke, tuo japanilaisten kansallisurheilulaji. Myös Suomessa tuhannet viattomat joutuvat kärsimään kun paikalliset känniääliöt tykittävät aamukolmelta Joutsenlaulua housut puolitangossa. Ja nyt nämä samaiset pirut pääsevät raiskaamaan Motownin klassikot.

Näinhän siinä kävi, että Singstar-sarjan arviolta noin 85234. osa vie pelaajat 60-luvun kuumiin tunnelmiin laulamaan Diana Rossin ja Marvin Gayen suurimpia hittejä. Toimiiko kuuma soul kylmässä ja roudan puremassa pohjolassa?

Lue myös

Activision-Kotick taikoo taalasta kympin

Arvostelu: MotorStorm: Arctic Edge (PSP, PS2)

Batmanin PC-versio tänään kaupoissa – katso screenit

eDomen videokanavalla jo 10 miljoonaa katsojaa – ohessa uusimmat videopoiminnot

Ranskan piraattilaki astuu voimaan – netti poikki, snip snip