Uusimmat

Ghostbustersin Sony-yksinoikeus raukeaa

05.10.2009 11:38 Jukka O. Kauppinen

Kuten muistamme, Sony tempaisi Ghostbusters-pelin suhteen todella ovelat Euroopassa. Vanhalla mantereella peli julkaistiin vain ja ainoastaan Sonyn pelikoneille, muut ovat joutuneet odottamaan vuoroaan. Vapautuksen päivä on kuitenkin lähellä. Ensimmäinen askel kohti kummitusjahtia on pelata Ghostbustersin demoa Xbox 360:llä.

Pelin Xbox-demo on näet julkaisu Livessä, joten hop hop, nyt kokeilemaan miltä meininki maistuu.

PC-versio Ghostbustersista julkaistaan 23.10. Xbox 360-, Wii- ja DS-versiot saapuvat kauppoihin 6.11. Kiitämme Namco Bandaita meidän kurjien ektoplasmojen muistamisesta.

Ameriikassahan kaikki Ghostbustersin versiot julkaistiin jo kesäkuussa. Kiireisimmät kummitusmetsästäjät ovatkin todennäköisesti ehtineet jo tilata pelinsä merten takaa.

Lisää aiheesta

Ghostbusters (PS3, 360)

Kerääntykää, lapsukaiset, ympärille ja antakaa kun setä kertoo nuoruudestaan. Kun minä olin vekara, maailman suunnilleen kovimmat jutut olivat He-Man, G.I. Joe, Hulk Hogan ja Haamujengi. Minulle juuri Haamujengi oli ehkä kaikkein läheisin.

Dan Aykroydin ja Harold Ramisin riemastuttava komedia ja sen kelvollinen jatko-osa ovat viihdyttäneet meitä jo pari kymmentä vuotta pelkästään senkin takia, että kovista puheista huolimatta sitä kolmatta osaa ei ikinä nähty. Ennen kuin nyt.

Ghostbusters-ennakko (PS3, 360)

Sony nappasi Ghostbustersin, 360-versio ilmestyy ”myöhemmin”

Wiikon wanha: Ghostbusters – who you gonna call?!

Lue myös

Arvostelu: Need For Speed: Shift (PC, PS3, Xbox 360)

Modern Warfare 2:een lisäsisältöä keväällä

PSP Go – Sonyn uusi taskukonsoli ensitestissä

Witcher 2 -tiimi löysi uuden kodin, mutta…