Uusimmat

Söpöjä oksentelevia karvapalloja

09.10.2009 11:08 Petteri Kaakinen

iPhonelle jo heinäkuussa 2008 julkaistu valloittava puzzle-peli Critter Crunch on julkaistu uudistettuna painoksena Pohjois-Amerikan PlayStation Storeen. Lystikkääseen PlayStation 3 -peliin voi tutustua  sekä kuvien että uuden vidoen avulla.

Critter Crunchissa pelaaja ohjaa karvapallero Biggsiä, jonka tehtävänä on järjestellä kuudessa pystyrivissä olevia elukoita ja syöttää niitä toisilleen pelin ravintoketjun mukaisesti.  Kuten kaikissa parhaissa puzzle-peleissä, pelimekaniikka on helppo oppia mutta vaikea hallita täysin. Ravintoketjun ymmärtäminen on oleellista huippupisteiden saavuttamiseen.

Critter Crunch – A BARF IN THE NIGHT – Launch Trailer!

Tarjolla on muutama erilainen yksinpelimuoto ja moninpeliä voi pelata yhdellä koneella tai netin välityksellä kaverinsa kanssa. Puuha sujuu joko yhteistyössä, jolloin pystyrivien määrä tuplaantuu, tai toisiaan vastaan kilpaillen. Kaiken kaikkiaan Critter Crunchissa on huimat 300 kenttää pelaajien ratkottavaksi.

PS3-versio tarjoaa tietysti teknisenkin harppauksen iPhone-versiosta. Sen lisäksi, että Capybara Games on tehnyt pieniä parannuksia ja lisäyksiä pelimekaniikkaan, PS3-versiossa on upeaa käsinanimoitua grafiikkaa, joka tarjotaan 1080p-resoluution ja silkinsulava 60fps:n ruudunpäivityksen kera.

Euroopan PS Storen hintaa tai julkaisupäivää ei olla vielä paljastettu, mutta sille on lupailtu pikaista julkaisua myös vanhalla mantereella. Critter Crunch maksaa amerikkalaisessa palvelussa 6,99 dollaria. Capybaran mukaan hinnoittelu tulee olemaan reilua puzzle-pelien eurooppalaisia faneja kohtaan, joten hinta asettunee täällä jonnekin 5-6 euron tuntumaan.

Lisätietoja: http://www.capybaragames.com/critter-crunch-psn/

Lue myös

Arvostelu: Mini Ninjas (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Forza Motorsport 3 – ensikosketuksessa ajopelien uusi kuningas osa 1

Nettipeli teki jampasta miljonäärin 21-vuotiaana

PSP Go piristi PSP:n ja pelien myyntiä