Uusimmat

Resistance 3 sai epävirallisen vahvistuksen

14.10.2009 15:30 Jouni Mäki-Panula

Resistance 3 on saanut epävirallisen vahvistuksen poikkeuksellisen erikoista reittiä. Tällä kertaa asialla ei ollut hölösuinen PR-henkilö tai edes D-luokan elokuvatähti, joka olisi kännispäissään höpötellyt uusimmasta projektistaan. Teemana olikin mitä suurempi, sitä parempi.

NeoGAF-foorumilla goldsoundz-nimimerkillä tunnettava käyttäjä sattui havaitsemaan kotikulmillaan Louisianan Shreveportissa huomattavan kokoisen tienvarsimainoksen, jossa luki yksiselitteisesti ”Resistance 3”. Luonnollisesti mainos ikuistettiin digitaalimuotoon.

Shreveport on yleinen elokuvien kuvauspaikka, ja tälläkin kertaa kyseessä oli parhaillaan purkitettavan Battle: Los Angeles -leffan lavaste. Battle: Los Angeles on puolestaan Sonyn omistaman Columbia Picturesin tuotanto, jonka on määrä tulla ensi-iltaan alkuvuodesta 2011.

Näin ollen voidaan päätellä, että myös Resistance 3:a ollaan kaikessa hiljaisuudessa valmistelemassa alkuvuotta 2011 varten. Sony tai sarjan aiemmat osat kehittänyt Insomniac Games eivät ole kommentoineet kautta rantain tullutta paljastusta.

Lähde: Resistance 3 billboard appears way ahead of its time.

Lisää aiheesta

Resistance 2 (PS3)

Kurkistus Resistance 2:n kulissien taakse

Hääilmoitus paljasti epähuomiossa Fable III:n

Hups: brittitoimittaja paljasti vahingossa Fable 3:n

Lue myös

BioWarella on mukavaa

Ei ole helppoa olla pelitoimittaja

WoWittajia hemmotellaan ilmaisella pingviinillä