Uusimmat

Alpha Protocol livahti horisonttiin ja siirtyi ensi vuoteen

16.10.2009 10:15 Miikka Lehtonen

Pelipiireissä on mumistu jo pitkään, että Segan ja Obsidianin työstämä Alpha Protocol -vakoojaroolipeli olisi siirtymässä ensi vuoteen. Tuntuikin siltä, että kaikki muut kuin tekijät itse olivat jo kuulleet asiasta, mutta nyt hekin ovat päässeet kärryille. Sega on nimittäin tiedottanut pelin julkaisun tapahtuvan vasta ensi vuonna.

Obsidianin pojat eivät ole suinkaan harmissaan, päin vastoin. Obsidian-pomo ja kaikin puolin mukava mies Feargus Urquhart on yhtä hymyä.

”Alpha Protocol on aivan uudenlainen roolipeli ja olemme tehneet ensimmäisistä hetkistä saakka kovasti työtä tarjotaksemme pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen. Olemme tosi mielissämme siitä, että Sega on siirtänyt pelin julkaisua, sillä näin saamme parhaan mahdollisuuden tarjota pelille kaikki eväät menestymiseen”, Urquhart hymisteli.

Segan pomot totesivat myös, että siirtämällä pelin kevääseen 2010 he voivat taata pelille siltä odotetun viimeistelyn tason sekä myös parhaan mahdollisen näkyvyyden pelimarkkinoilla. Tällä viitataan ilmeisesti jo hieman vanhentuneeseen käsitykseen siitä, että loppuvuosi olisi mahdottoman ruuhkaisa. Onhan se toki, mutta kun peli toisensa jälkeen siirtyy keväälle, onko se yhtään ilmavampi? Oli miten oli, Alpha Protocol julkaistaan keväällä.

Lisää aiheesta

Alpha Protocol vasta ensi kesänä?

Huhupartio: Sega kuoppasi Aliens-roolipelin, Obsidianin tulevaisuus vaakalaudalla?

Obsidianin Aliens-roolipeli kuopattiin virallisesti

Lue myös

Kojima haluaisi tehdä uuden Zone of the Endersin

Dawn of War II sai ilmaista lisäsisältöä

Unchartedista tulee seuraavaksi animoitu sarjakuva