Uusimmat

Konsolipelurien huippupäivä: Forza 3, Borderlands ja Ratchet & Clank

23.10.2009 14:30 Jukka O. Kauppinen

Tämä perjantai on todellinen onnen päivä konsolipelureille. Ja vähän muillekin. Kauppoihin on laskeutunut kaksi huippupeliä – ja kolmannen suhteen pelaajia lämmitellään. Borderlands on osoittautunut jo nyt ennakkomaineensa arvoiseksi ja huikean hyväksi havaittu ajopeli Forza Motorsport 3 on sekin lopulta saatavissa. Samalla lämmittelemme pelikansaa eDomen arvostelulla uudesta Ratchet & Clank -pelistä.

Borderlands on PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle julkaistu Gearboxin roolipeliaineksia tuhtiin räiskintään yhdistelevä FPS-räiskintä. Näyttävä ja hyvin toteutettu peli tarjoaa taatusti miellyttäviä pelihetkiä toimintaseikkailujen ystäville.

Forza Motorsport 3 on puolestaan konsolimaailman ehdoton ykkönen ajopelien ystäville, oli alla sitten mikä laite tahansa. Upea ja taitavasti luotu ajopelipaketti tarjoaa laajan autovalikoiman, nettikisailua ja ennen kaikkea hulppean mukavan ajotuntuman.

Ja Ratchet & Clank sitten? A Crack in Time ilmestyy kauppoihin 4.11. mutta eDomen arvostelusta voitte ottaa jo nyt tuntumaa tulossa olevaan peliherkkuun.

Hyvää peliviikonloppua ja Alteilla nähdään!