Uusimmat

Ilmaista Brütal Legend -DLC:tä, mutta vain PlayStationille

28.10.2009 12:10 Miikka Lehtonen

Brütal Legend on monta asiaa. Se on selkeästi kaikkien aikojen metallihenkisin peli ja riippuen keneltä kysytään, se on myös joko sangen tai erittäin hyvä peli. Ensi viikolla se on vielä hieman nykyistä laajempi ja jos pelaat PlayStationilla, vieläpä täysin ilmaiseksi. Sarvet pystyyn!

Ensi viikolla julkaistava Tears of Hexadon -paketti lisää kumpaankin pelin versioon kaksi uutta moninpelikenttää, joista on paha vielä sanoa paljon mitään muutaman lauseen kuvausten perusteella. Circle of Tears on vesien ympäröimä ja ympyrän muotoinen taistelukenttä, jossa viholliset eivät ole pelaajan ainoa vaara. Death’s Fjord taas tarjoaa synkeitä vuoristopolkuja, joissa suoja on vähäistä ja riskit korkeita.

PlayStation 3 -pelaajat pääsevät Hexadonin kyyneliin käsiksi ilmaiseksi, jos takovat kuumaa rautaa 19.11. mennessä. Sen jälkeen paketille tulee hintaa neljä euroa. Xbox 360 -versio taas maksaa 400 Microsoft-pistettä alusta saakka, johtuen Microsoftin säännöksistä joiden mukaan sisältöä lisäävän DLC:n täytyy maksaa jotain. Sama outo pykälähän asetti myös Valven tiukkaan paikkaan Left 4 Deadin ladattavan sisällön kanssa, sillä se oli PC:llä ilmaista ja olisi ollut myös 360:lla, jos Valve olisi itse saanut päättää.

Lisää aiheesta

Tim Schafer paljasti uutuuspelinsä: Brütal Legend, on aika metallin

Muinaisörkit kumartavat hevimiestä – Brütal Legend uusissa kuvissa

Lue myös

Battlefield-tiimi: meilläpä onkin serverituki, lällällää

Zak Pak on hauska muuttopeli

Arvostelu: Metroid Prime Trilogy (Wii)