Uusimmat

Clash of the Titans –elokuvasta videopeli

29.10.2009 19:15 Antti Mutta

Vuonna 1981 ensi-iltansa saanut Clash of the Titans –fantasiaelokuva on pelaajille tuttu God of War –pelien myötä. Filmi oli yksi pelisarjan pää innoittajista. Nyt jumalten taistoa kuvaavaa klassikkoa ollaan päivittämässä 2000-luvulle sopivaan muotoon. Ja kuten kuuluu kuvaan, ensi vuonna julkaistava leffa saa myös oheistuotteena videopelin rinnalleen.

Hieman harmillisesti pelistä on julkistettu varsin niukasti yksityiskohtia. Julkaisijana toimii Namco Bandai. Tekijäksi on palkattu Game Republic, jonka perustajana on Guryssin, Resident Evilin ja Street Fighter II:n pääpuurtajiin kuulunut Yoshiki Okamoto. Studio itsessään ei ole ollut kovin tuottelias. Parhaiten sen peleistä tunnetaan Genji: Days of the Blade, joka taas muistetaan lähinnä Giant Enemy Crab –memestä.

Tiedotteen mukaan Clash of the Titansissa matkataan soilla, vuorilla ja maan alla Haadeksen valtakunnassa. Tiedossa on kaksi pelitilaa, joissa ohjaillaan Perseus-sankaria ja taistellaan antiikin myyttisiä pahiksia, kuten Medusaa, vastaan.  Aseita ja erikoisvoimia pitäisi piisata ja yhteispeli kaverin kanssakin onnistuu.

Kuinka PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle Clash of the Titans pärjää samoista tarinoista ammentavaa, samaten ensi vuonna julkaistavaa God of War III:sta vastaan jää nähtäväksi. Jos Game Republic heittää mukaan jättimäisiä vihollisrapuja, saattavat mahdollisuudet nousta.

Lue myös

”Mieheni pettää minua videopelin kanssa!”

Activision puolustautuu Modern Warfare 2:n terrorismisyytöksiltä

Arvostelu: Star Wars: The Clone Wars – Republic Heroes (PC, PS2, PS3, Wii, Xbox 360)

Eve Onlinen hakkerointi selvisi – pelaajayhteisö puhalsi yhteen hiileen