Uusimmat

Tekken 6 on täällä ja nyt

02.11.2009 17:15 Jukka O. Kauppinen

Tappelupelien ystävät ovat varmaan kyynelehtineet viikonloppuna, jos perjantainen shoppailu jäi väliin. Tekken 6 kun ilmestyi männä perjantaina ja voi niitä raukkoja, jotka törmäsivät pelikauppojen lukittuihin oviin lauantaina. No, pandat ja koulutytöt jaksavat odottaa turpasaunaansa.

Ensimmäinen Tekken julkaistiin alkujaan 1994 kolikkopelinä Japanissa ja heti 1995 alussa ensimmäiselle PlayStation-konsolille. Sen jälkeen Tekkeneitä on nähty kaikilla PlayStationeilla, PSP mukaan lukien, mutta ei lainkaan kilpailevilla koneilla. Tekken 6 rikkookin rajoja ja saa Sony-fanipojat kyyneliin, sillä peli ilmestyi myös Xbox 360:lle. Sitten vain vertailemaan virtuaalipenaalia ja rähisemään kenen versio on parempi.

Me muut sen sijaan säntäämme kamppailemaan.

  • Pelin ominaisuuslistaa karuna leikkaaliimaana:
  • Hahmoja enemmän kuin koskaan – 40 pelattavaa hahmoa!
  • Uraauurtavat online-pelitilat!
  • Huippuluokan HD-grafiikka ja 3D-animaatiotekniikka synnyttävät Tekkenin pelihistorian vaikuttavimman teräväpiirtoelämyksen.
  • Loputtomat räätälöintimahdollisuudet” – Luo uusia hahmoja ja räätälöi niille pienimmätkin yksityiskohdat. Räätälöi hiustyylit, asut, asusteet, tatuoinnit jne. Vie sitten omat taistelijasi online-maailmaan!
  • Dynaamiset, interaktiiviset, tuhottavat ympäristöt – Tunge vihollisesi betoniseinän läpi tai potkaise heidät lattian läpi ja avaa kokonaan uusi taistelukenttä. Pelinäyttämöt muuttuvat dynaamisesti, alkaen rynnäkköhelikopterin äkillisestä törmäyksestä ajoneuvojen räjähdyksiin!

Tekken 6:n PSP-versio saapuu joulukuussa.

Lisätietoja: http://www.tekken.com

Lue myös

Modern Warfare 2:ssa lintuperspektiivi

Muuta DSi kummituskameraksi

Ultima Online porskuttaa uutuuspelien kärvistellessä

Viikonlopun arvostelutuplassa Brutal Legend ja Forza 3