Uusimmat

Assassin’s Creedien tarina lähestyy nykypäivää

02.11.2009 17:54 Jukka O. Kauppinen

Ubisoftin työstämät Assassin’s Creed -pelit eivät jää tarinaltaan roikkumaan keskiaikaisiin meininkeihin. Tässä kuussa julkaistava kakkososa tuo tarinaa useamman sata vuotta kohti nykypäivää, eivätkä tarinat siihen vielä jää.

eDome vieraili pelin tapahtumapaikoilla Italiassa ja jututti Assassin’s Creed II:n tiimiä niin pelin kuin suurempien juonikuvioiden ympäriltä. Kuten Ubisoft Montrealin jampat kertoivat:

Lopullisessa palaverissa tiimiltä ei mennyt vaihtoehtoja punnitessa kuin 15 minuuttia, kun valinta kohdistui Italian renessanssiin. Kyseinen aika näet tarjosi ylivertaiset mahdollisuudet assassiinien ja temppeliritarien konfliktin kuvaamiseen.

Ideapussi on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä. Tulevissa peleissä, milloin ne sitten saapuvatkaan, pelaajaa kuljetaan askel askeleelta kohti nykypäivää. Peliä, jossa seikkailtaisiin yksinomaan nykyajassa, tosin tuskin tulee vielä pitkään aikaan. Jää myös nähtäväksi millaisilla aikahypyillä sarja etenee. Mikä on seuraava merkittävä ajankohta? Mitkä paikat purevat yhtä upeasti länsimaiseen pelaajayleisöön, nyt kun keskiaikakin on jo jätetty taakse?

Lue lisää Assassin’s Creed II:sta tänään julkaistavassa ensikosketuksemme toisessa osassa tuomiokirkon kellon lyödessä 19 kertaa.

Lisää aiheesta

Assassin’s Creed II -ensikosketus 1: assassiinien ja temppeliritarien tarina jatkuu upeissa kulisseissa

Assassin’s Creed II – haastattelussa pelin tuottaja

Lue myös

Blizzard toivoo, että StarCraft II olisi jo valmis

Ennakko: God of War III (PS3)

Ultima Online porskuttaa uutuuspelien kärvistellessä

Viikonlopun arvostelutuplassa Brutal Legend ja Forza 3