Uusimmat

Crash Bandicoot puhuu suomea

02.05.2008 17:29 Jukka O. Kauppinen

Pussimäyräsankari Crash Bandicoot palaa pelikansan ihailtavaksi ensi syksynä. Crash Bandicoot: Mind over Mutant päästää pelaajat ohjastamaan myös Crashin sisarta Cocoa.

Crash Bandicoot: Mind over Mutant pelissä täysin hurahtanut Neo Cortex lähtee taas kerran maailmanvalloitukseen. Cortex  on keksinyt uuden tavan aiheuttaa harmia – hän on näet keksinyt uudenlaisen kiusankappaleen – tekstareita lähettävän, tee-mitä-tahansa vemputtimen, joka kontrolloi sekä hirviöiden että pussimäyrien tekemisiä.

Crashin täytyy siis luottaa taas nerokkuuteensa ja vikkelyytensä – ja pelastettava ystävänsä, hirviöt ja koko maailma! 

“Crash Bandicoot tuoteperhe on saanut maailmanlaajuisesti ison fanikunnan, joka koostuu kaikenikäisistä miehistä ja naisista,” kehuu Al Simone, senior vice president, Global Marketing for Sierra Entertainment. 

“Crash-sarja on yksi tunnetuimmista brändeistä pelialalla ja olemme innoissamme, kun saamme tarjota tämän koko perheen pelin myös tänä vuonna kaikkien pelaajien toivelistalle.”

Mind over Mutantin ominaisuuksia:

  • Hirviö taskussasi – sen lisäksi, että Crash voi ottaa hirviöiden voimat haltuunsa voi hän nyt myös laittaa lempihirviöt taskuun, hankkia niille lisävoimia ja käyttää niitä hyväkseen, kun ne ovat voimakkaimmillaan.
  • “Vapaasti-pompittava” peliympäristö – Wumpa-saaresta tulee vapaasti-pompittava ympäristö mahdollistaen pelaajien matkaamisen ja tutkimusmatkailun eri maailmoissa riippuen siitä minkä olennon hän on ottanut seikkailuun mukaan.
  • Girl Power! – pelaajan kaverihahmo on ensimmäistä kertaa Crashin sisko Coco, jonka nerokkuus ei tule jättämään ketään pulaan. Coco tekee pelin mielenkiintoisemmaksi tytöille ja hän tuo peliin mukaan myös jännittävän aarteenetsintäominaisuuden.
  • Pyörimis- ja vastaiskusysteemi – Crashilla on hauska temppuliike, joka auttaa häntä välttämään hirviöiden iskut sekä vastaliike, joka saa vastustajien puntit  tutisemaan. 
  • Kaivaminen – Crash voi nyt kaivaa oikeiden pussimäyrien tapaan mahdollistaen erilaisten bonusten löytämisen ja käytön.
  • Kiipeily – Crash voi kiivetä pystysuoria pintoja pitkin ja hyppiä sivuttain eri alueille ja vältellä näin vaaroja.

Crash Bandicoot: Mind over Mutant pelin kehittää Radical Entertainment ja se julkaistaan ensi syksynä suomenkielisenä Wiille, Xbox 360:lle ja PlayStation 2:lle. Jos suomenkieliset pelit herättävät vastustusta, sujuu pelaaminen myös englanninkielellä. Lisäksi peli on saatavissa englanninkielisenä DS:lle ja PSP:lle.

www.crashbandicoot.com

 

Lisää aiheesta

Crash Bandicoot puhuu suomea Crash of the Titans –pelissä

Crash of the Titans (PS2, Wii, 360)

Crash Twinsanity (PS2, Xbox)

Jak X: Combat Racing (PS2)

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Grand Theft Auto IV (PS3, 360)

Arvostelu: Viking: Battle for Asgard (PS3, 360)

Grand Theft Auto IV – ensimmäiset 24 tuntia

GTA4, GTA4, äiti kutsuu, tule pois kaupasta

Respect, yo. Shigeru Miyamoto on Time-lehden vuoden vaikutusvaltaisin mies

Tule sunnuntaina retroilemaan pelikonenäyttelyyn eDomen ja V2:n kera

Muropaketin uusimmat