Uusimmat

Castle Crashers valmis, pippalointi alkaa kesällä

17.05.2008 17:55 Miikka Lehtonen

Jos pidät samanlaisista peleistä kuin allekirjoittanut, olet odotellut jo jonkin aikaa hyviä uutisia Castle Crashersin tiimoilta. Nyt niitä tulee, sillä pelin on kehitystiiminsä mukaan vihdoin täysin valmis ja matkalla kohti levitystä.

Todellisista underground-klassikoista puhuttaessa jokusen vuoden takainen Alien Hominid on yhä kova sana. Pahuksen nätti, hirvittävän vaikea ja riemastuttavan verinen 2D-mätkintäpeli vangitsi useiden pelaajien sydämet. Kun kävi ilmi, että sama tiimi oli toteuttamassa kaikin puolin hehkeämpää, fantasia-aiheista jatko-osaa, monelta taisi jo lirahtaa tippa pöksyyn.

Se tippa on kuitenkin ehtinyt kuivumaan jo useaan kertaan, sillä pelin paljastuksen jälkeen lykkäykset ja viivästykset ovat seuranneet toisiaan. Niiden aika alkaa olla ohi, sillä kehitystiimin mukaan peli on nyt oikeasti valmis ja odottaa vain Microsoftin hyväksyntää. Pelin tuottaja haluaakin juhlallisella hetkellään kiittää kaikkia pelin faneja.

”Minä (ja varmasti myös loput tiimistämme) haluan kiittää kaikkia fanejamme kärsivällisyydestänne. Mekin odotimme sen valmistumista yhtä innokkaasti kuin te, mutta emme voineet riskeerata sen laatua kiirehtimällä. Fanien taideteokset ja heiltä saamamme huikea tuki ovat pitäneet mielialamme korkealla ja jopa parantaneet lopullisen pelin laatua. Te olette kaikki mahtavia, paljon kiitoksia teille kaikille!”

Samaan syssyyn tuottaja kuitenkin varoittaa, ettei peliä kannata odotella vielä lähipäivinä Xbox Live Marketplaceen, sillä sen hyväksyntä vie aikansa. Kuten kuvakaappaukset osoittavat, kesä 2008 on varattu pelin ilmestymisajankohdaksi, joten neljän pelaajan hurmehenkinen kimppamätkintä pääsee kohta käyntiin. On jo aikakin!

Kruunaamme juhlat aidolla pelikuvalla, jonka perusteella saa aika hyvän käsityksen siitä, miltä jo alunperin GameCubelle tähdätty peli näyttää.

Lue lisää eDomesta

Linnarynnäkköä vasta ensi vuonna

Tulevaa 360-pelitarjontaa: Fable 2, Ninja Gaiden II, Arcade-pelejä

Arvostelu: Alien Hominid (Xbox, PS2)

Lue myös

Oliko Wii sittenkin nopeampi kuin Xbox 360?

Ennakko: Left 4 Dead (PC, 360)

Ohjelmistopiratismin hinta: 48 miljardia taalaa