Uusimmat

Uusi Rambo jo tänä vuonna – katso kuvat!

20.05.2008 13:48 Jukka O. Kauppinen

Äskeinen Rambo-elokuva ei jää ainoaksi 80-luvun suuren toimintasankarin paluukanavaksi. Sega on näet tarttunut Rambon toiminnalliseen huumaan ja tuo markkinoille uuden Rambo-kolikkopelin. Yksinkertaisesti Ramboksi nimetty pyssypeli tulee ainakin Japanin markkinoille jo tämän vuoden aikana. Peukut pystyyn että se nähdään lännessäkin pikapikaa.

Uusi Rambo näyttää olevan ärhäkkä valopyssypeli, jota voi pelata yhden tai kahden pelaajan voimin. Kuvista ja copyright-teksteistä päätellen peli pohjautuu kolmeen ensimmäiseen Rambo-elokuvaan.

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Kuvat: Game Watch.

Aiemmassa Rambo – digitaalinen sankarini -artikkelissamme ihmettelin suuresti miksei uudesta Rambo-elokuvasta ole tulossa pelin peliä.

Rambot eivät kääntäneet peliteollisuuden uomaa tai tuoneet megasuuria innovaatioita. Rambo III kaikkine versioineen valui nopeasti roskapelien viemäriin eikä yksikään pelitalo ole tarttunut Rambo IV:n lisenssiin. Miksi? Kunnon K18-viidakkoräiskinnän luulisi vetoavan toiminnannälkäisiin. Vai onko niin, että Vietnamiin voidaan kyllä palata elokuvissa, mutta pelialan kritisoijille se olisi liian herkullinen lyömäase?

En tiedä. Mutta kyllä Rambo yhä maistuu. Elokuvien muodossa, pelit voidaan jättää sinne historian laariin.

No, tulihan Rambo sittenkin – mutta odottamattomalta suunnalta… Kauan siihen menikin, sillä tätä on odoteltu vuodesta 1989 saakka.

Japaninsa hanskaavat voivat lukea lisää japanilaiselta Game Watch -saitilta ja kertoa lisää meille kielitaidottomille raukoille.

Lisää aiheesta

Rambo – digitaalinen sankarini

Rambo (****)

Viikon valio: 20 faktaa Rambo-elokuvista

Lue lisää eDomesta

Fable 2 osa 2 – miekkaa, magiaa ja koiranelämää

Finncon-Animecon panostaa myös peliohjelmaan

Lähetä PlayStation 3 -pelivideot suoraan YouTubeen

Rekkamies on erimies

Suomen myydyimmät pelit viikoilla 19-20/2008 – Wii Fit sai kansan kuntoilemaan

Wiin Virtual Console -ladattavat pelit testissä – onko Nintendo iskenyt retrokultasuoneen?

WiiWare julkaistu!