Uusimmat

Gears of War 2 sopii myös tyttöystäville

21.05.2008 08:42 Miikka Lehtonen

Gears of War 2:sta on kuultu jo jos jonkinlaisia hypepuheita ja tullaan kuulemaan varmasti myös metrikaupalla lisää ennen kuin itse peli lopulta ilmestyy. Pohjakosketus – tai kenties huippu – saavutettiin kuitenkin jo nyt, sillä CliffyB hehkuttaa pelin sopivan mainiosti myös tyttöystäville.

Wired-lehden peliblogin haastattelema CliffyB puheli jos jonkinlaisia pelistään, Locustien anatomiasta ja muista enemmän tai vähemmän kiinnostavista aiheista. Sitten päästiin jutun ytimeen: miten teet pelin, joka vetoaa myös tyttöystäviin? CliffyB tietää vastauksen.

”Laitat peliin vapaan liittymisen ja poistumisen sallivan co-op-tilan. Annat kummankin pelaajan valita itsenäisesti vaikeustasonsa. Laitat peliin kivikovia päähenkilöitä, joilla on kuitenkin inhimillinen puolensa. Sinun pitää myös varmistaa, että naishahmoillasi ei ole naurettavan suuria tissejä eivätkä he ole vain huonoja stereotyyppejä.”

Samaan syssyyn Cliffy paljasti myös, että pelissä tullaan todellakin näkemään myös naispuolisia hahmoja. ”Tein töitä taideosaston poikien kanssa varmistaakseni, että Anya tulisi olemaan vahvatahtoinen, mutta myös äitimäinen lisäys pelaajan ryhmään. Hänen rintavarustuksena on realistista tasoa, eikä hän näytä Heavy Metal -leffasta kiskaistulta.”

Mikäli tämä ei vielä vetoa kaikkien tyttöystäviin, Cliffyn hihasta löytyy lisää aseita. Tällainen on vaikkapa Dizzy, koominen sivuhahmo, joka tulee CliffyB:n mukaan vetoamaan kaikkiin, koska tällä on hattu, joka voidaan taistelun aikana ampua hänen päästään. Oikeasti.

Näin siis tällä kertaa. Marraskuussa ilmestyvä Gears of War 2 on siis mitä ihanteellisin peli parisuhteen kehittämiseen laulavien moottorisahojen ja lentävien irtoraajojen tahtiin. En olisi uskonut, mutta toisaalta minä en olekaan maailmankuulu pelisuunnittelija.

Linkki: Wired-lehden haastattelu.

Lue lisää eDomesta

Valitusvirret Gears of War 2:n väkivaltaisuudesta alkoivat jo

World of Warcraft tuo väriä parisuhteeseen ja lakitupaan

Tutkija: videopeleistä potkua makuuhuoneen puolelle

Gears of War II marraskuussa, traileria tulossa jo tänään

Gears of War – haastattelussa Epic Gamesin pelisuunnittelija Cliff Bleszinski – osa 1/2

Gears of War – haastattelussa Epic Gamesin pelisuunnittelija Cliff Bleszinski – osa 2/2

CliffyB: pelibisneksen hypekoneen salat