Uusimmat

Kokkaa kesäsi makeaksi

23.05.2008 15:49 Jukka O. Kauppinen

Jos kakkavaippojen vaihtelu, virtuaalikitarointi tai leikkihauvan taputtelu DS:llä eivät maistu, niin entäs sitten vaikkapa maukkaiden kesäeväiden laittaminen? Nintendo julkaisee DS-taskukonsolille digitaalisen reseptivihon: Cooking Guide: Can’t Decide What To Eat?

Cooking Guide: Can’t Decide What to Eat? opastaa pelaajia herkullisen ruokalajin valmistuksen saloihin, vaihe vaiheelta puhumalla ja opastamalla, englanniksi.

Ohjelma tarjoaa useita erilaisia kansainvälisiä reseptivaihtoehtoja, ruokalajin hakumahdollisuuksia, videoita ja kattavia oppaita ruokalajin valitsemiseen ja valmistamiseen.

Cooking Guide: Can’t Decide What To Eat? -ohjelmaa käytetään Nintendo DS:n kosketusnäyttöä ja käsikonsolin sisäänrakennettua mikrofonia hyödyntäen.

Ohjelma sisältää noin 250 kansainvälistä ruokalajia. Ruokalajit on jaettu helposti löydettäviin ryhmiin mm. alkuperämaan, raaka-aineiden, vaikeustason ja jopa kalorimäärän mukaan.

Kun pelaaja on päättänyt, mitä hän haluaa syödä, hän voi luoda maukkaan ruokalajin Cooking Guide -kokin opastamana. Koska kätesi ovat varattuina ruoanlaiton aikana, voit puhua Nintendo DS:n mikrofoniin edetäksesi reseptin seuraavaan vaiheeseen. Jokaisen vaiheen voi toistaa niin monta kertaa kuin on tarvetta, joten voit valmistaa aterian omaan tahtiisi.

Lisätietoja: http://www.nintendo.fi/?game=2108

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Dynasty Warriors 6 (PS3, 360)

Arvostelu: Euro 2008 (PS3, 360)

Kaiken ytimessä: tissit ja perse

Mies, viidakko ja puukko – Rambo taistelee

Oikea Airwolf, vain 60 kilotaalaa

Retrosedät: soittakaa paradroid!

Sam & Maxin uudet seikkailut ovat indiehitti

Voita Wii Fit ja kuntoile itsesi kondikseen