Uusimmat

Xbox Live luomassa nahkaansa?

06.06.2008 18:30 Jouni Mäki-Panula

Microsoft harkitsee toimenpiteitä Xbox Liven kehittämiseksi paremmin nykykäyttöön soveltuvaksi. Xbox Live on kasvanut valtaisasti nykymuotoisen palvelun lanseerausvuodesta 2005, eivätkä ominaisuudet ole pysyneet perässä.

Microsoftilla Xbox Liven tuotemanagerina toimiva Aaron Greenberg kertoo, ettei yhtiö ole lainkaan tyytyväinen esimerkiksi etsintätyökalujen toiminnallisuuteen nyky-Livessä. Tilanne pahenee viikko viikolta sisältömäärän kasvamisen myötä, joten Microsoft on joutunut jo turvautumaan muun muassa vähemmän suosittujen XBLA-pelien poistamiseen palvelusta.

Greenbergin mukaan esimerkiksi Xbox Live Marketplace suunniteltiin vain muutamaa sataa sisältöelementtiä varten, mutta nyt tarjolla on jo 17 000 kappaletta kaikenlaista latailtavaa. ”Rakensimme pienen kaupan ja täytimme sen suurella määrällä tavaraa”, Greenberg toteaa.

Microsoft on päivittänyt Xbox Liven käyttöliittymää perinteisesti keväisin ja syksyisin, mutta ilmeisesti pienimuotoinen korjailu ei enää auta nykytilanteeseen. Greenberg ei kuitenkaan myönnä, että Xbox Liven laajamittainen uudistusprojekti olisi käynnissä, vaikka rivien välistä sellaista ehkä voi lukeakin.

Lähde: Microsoft Says They’re ‘Not Happy With Ability to Find Content’ on Xbox Live

Lue lisää eDomesta

Alternative Party 2008:n nettisivut avattiin

Arvostelu: Undercover: Operation Wintersun (PC)

Osallistu Narnian tarinat: Prinssi Kaspian -kilpailuun, voita peli ja leffalippu

Pumppaa sinäkin vaalirahaa

Speed Racer – leffa kuin videopeli?

Will Wright: pelien kulttuurillinen kuva on muuttunut