Uusimmat

Uusia yksityiskohtia kolmannesta Forzasta

23.06.2008 19:00 Mikko Rekola

Realististen ajopelien ystävät odottavat konsolipuolella uutta huippunimikettä, sillä nettiin tuli hiljattain ensimmäiset tiedot Forza Motorsportin kolmannesta osasta. Juhannuspyhinä on jälleen valunut uusia epävirallisia tietoja. Intialaisen Dhruva Interactiven mukaan peli tulee olemaan osittain heidän kädenjälkeään. Sama yritys on ollut mukana sarjan aiempien osien kehityksessä.

Intialaisen lähteen mukaan peli tulee kuitenkin vain yhdellä levyllä (toim. huom. aiemmin väitetyn kahden sijaan), mutta ”sisältöä riittää silti ja se tulee yllättämään pelaajat positiivisesti.”

Dhruvan mukaan Microsoft tuo pelin julkisuuteen aivan lähiaikoina. Potentiaalinen suurtapahtuma on heinäkuun puolivälissä käynnistyvä E3-messutapahtuma.

Forza Motorsport on Microsoftin vastine Sonyn Gran Turismoille. Pelisarja on nauttinut kriitikkojen ylistyksestä ja vakiinnuttanut paikkansa ajopeliystävien sydämissä. Toinen osa sai muutamia suurempia päivityksiä maksullisen lisäsisällön muodossa, joita on myös huhujen perusteella lupailtu kolmanteen osaan.

Lähteet:Forza 3 goes largeForza 3 IS coming

Lisää aiheesta

Forza Motorsports 3 -infoa julkisuuteen, kaksi levyä ja ennätysmäärä ladattavaa sisältöä

Arvostelu: Forza Motorsport 2 (360)

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Ninja Gaiden 2 (360)

Cyber Snipa Stinger – oikeasti tosikova pelihiiri

Dragon’s Lair täytti 25 vuotta

Fable 2 -haastattelussa peliguru Peter Molyneux

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Ota osaa Plazan seksikyselyyn

Tähtien sota, kloonien sota – Star Wars: The Clone Wars pelimuotoon