Uusimmat

Blizzard pippaloi viikonloppuna Pariisissa, eDome mukana menossa

26.06.2008 15:35 Miikka Lehtonen

Viikonlopusta on tulossa Blizzardin ja PC-pelaamisen ystäville antoisaa aikaa. Blizzard järjestää nimittäin vuotuisen Blizzard Worldwide Invitational -tapahtumansa Pariisissa, eikä eDome ole kaukana tapahtumien keskipisteestä. Millaista menoa on tarjolla ja mikä on se Blizzardin suuri mysteeripeli?

Blizzard Worldwide Invitational kokoaa Pariisiin noin 8000 World of Warcraftin ja Blizzardin ystävää nauttimaan enemmän tai vähemmän ammattitaitoisista puku- ja musiikkiesityksistä, verkkopeliturnauksista sekä yleisestä Blizzard-meiningistä.

150-kiloisten Night Elfien ohella tarjolla tulee myös olemaan kehitystiimin kuulustelutilaisuuksia sekä Blizzardin seuraavan megapelin julkistus. Viime vuonna tapahtumassa paljastettiin virallisesti Starcraft II, eikä tänä vuonna olla tiettävästi jäämässä megaton-asteikolla paljon jälkeen. Nostaako pahuuden prinssi taas päätään? Monet sisäpiirin lähteet uskovat näin.

eDomen tiukka iskuryhmä suuntaa Pariisiin jo huomenna suorittamaan pientä ennakkotiedustelua, ennen kuin varsinainen kahakka pyörähtää käyntiin lauantaina. Kannattaa lueskella viikonlopun aikana eDomea, sillä saitille on luvassa reilusti infoa kaikesta tapahtuvasta, sikäli kun Ranskasta löytyy toimiva sähköpistoke ja verkkoyhteys.

Mikäli joku haluaa tietoa jostain erityisistä asioista, palautelaatikko on ystävänne. Luemme sitä ja toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan asteikolla ”tyhjä arpa” – ”megapotti”.

Lisää aiheesta

Julkistetaanko Diablo 3 jo lähiaikoina?

Mrgrlgl! Murloc-invaasio Guitar Herossa!

Blizzardin mysteeriprojekti julki lähiaikoina

Nyt se on virallista! Starcraft 2 on tulossa! (Päivitetty)

Lue lisää eDomesta

Plagiaattipeliin tuhrattiin yli vuosikymmen

Hot Coffee -seksiskandaali jätti pelaajat kylmäksi, asianajajat kuumiksi

Call of Duty 3 tehtiin liian hätiköiden