Uusimmat

Guinnessin ennätystenkirja toimintapelin kuosiin

26.06.2008 16:25 Jukka O. Kauppinen

Sonyn PS2:lle ja PS3:lle julkaisemat Buzz-tietovisapelit nauttivat suuresta suosiosta. Niinpä olisi luonnollista kuvitella, että kun Warner Bros. ja Guinnessin ennätystenkirja pistävät päänsä yhteen, tuloksena olisi mainio tietovisailu. Mutta ei. Guinness World Records: Videopeli kuulostaa pikemminkin minipelikokoelmalta.

TT Gamesin kehittämä ja Warner Bros. Interactive Entertainmentin julkaisema Guinness World Records -videopeli päästää pelaajat tutkimaan ja osallistumaan maailmalta löytyviin outouksiin.

Guinness World Records -peli on täynnä hämmästyttäviä ennätyksiä, joita pelaaja voi myös yrittää rikkoa itse. Nopeatempoisia tehtäviä voi pelata yksin, joukkueittain tai keskenään kilpailevana ryhmänä.

Pelin helppokäyttöisyyden ansiosta kuka tahansa voi nyt kasvattaa maailman pisimmät kynnet, kävellä nuoralla Grand Canyonin yli tai vaikkapa syödä jumbojetin. Korkeimmalla vaikeustasolla kilpaileminen kuitenkin edellyttää todellista taitoa ja omistautumista. Suurin palkinto on nähdä oma nimensä virallisessa Guinnessin ennätyskirjassa!

”Olemme hyvin tyytyväisiä Guinness World Records -pelin ulkonäköön ja pelattavuuteen. Uusi aluevaltauksemme osoittaa, miten monipuolista sisältömme on, ja että se voidaan räätälöidä sopimaan lähes mihin tahansa mediaan tai formaattiin,” kehuu Guinness World Recordsin varatoimitusjohtaja Sam Fay.

”Tästä pelistä tulee varmasti kaikkien innostuneiden ennätystenrikkojien suosikki!”

Guinness World Records -videopeli julkaistaan Wiille ja DS:lle ensi talvena.

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Mass Effect (PC)

Arvostelu: The Bourne Conspiracy (PS3, 360)

Blizzard pippaloi viikonloppuna Pariisissa, eDome mukana menossa

Hot Coffee -seksiskandaali jätti pelaajat kylmäksi, asianajajat kuumiksi

Mrgrlgl! Murloc-invaasio Guitar Herossa!

Vekotinsedät tutustuivat Legotehtaan historiaholviin