Uusimmat

Bungie pippaloi, ilmainen kartta ja muuta kivaa Halo-faneille

04.07.2008 10:53 Miikka Lehtonen

Viime viikonloppuna pippaloi Blizzard, nyt on amerikkalaisen Halo-jätti Bungien vuoro. Siinä missä Blizzard keräsi Pariisiin yli 8000 innokasta kävijää, Bungie tyytyy vain jakamaan Halo-faneille kaikenlaista mukavaa – ilmaiseksi.

Rempseästi heinäkuun 7. päivänä, eli sei7semäntenä päivänä kuten Bungie asian ilmaisee, tapahtuu kaikenlaista kivaa Halon ympärillä. Firman Bungie Dayksi nimeämä juhlapäivä onkin hyvä syy pistää jos jonkinlaista viihde-elektroniikkaa hurisemaan.

Merkittävimpänä kivana Halo 3:n omistajat voivat ladata Xbox Live Marketplacesta ilmaiseksi Cold Storage -kartan, sekä ilmaisen Halo-teeman ja pinon käyttäjäkuvia. Cold Storage ei tule myöskään jäämään vain pienen porukan kuriositeetiksi, vaan se liitetään Halo 3:n Legendary-karttoihin ja viralliseen kiertoon. Samaan syssyyn alkaa myös 48 tunnin vapaapelijakso, jossa pelaajat pääsevät ihastelemaan antiikkisia karttoja ja pelimuotoja. Ilmaisherkut ovat kuitenkin jaossa vain 7.7.

Mikäli se Legendary Map Pack on vielä ostamatta, 7.7. tarjoaa hyvän tekosyyn sillekin. Microsoft nimittäin leikkaa paketin hintaa 800 pisteestä 600 pisteeseen. Yleisen mielipiteen mukaan kannattava ostos.

Bungien mainion podcastin ystävät taas voivat rentoutua Luke Smithin kanssa tavallista paremmin, sillä miehellä on studiossaan reilusti äijävieraita.

Firma itse ei tarjoa kaikkea kivaa pyyteettömästi, vaan se on asettanut pelaajilleen korkean tavoitteen: 7 miljardia tappoa Halo 3:ssa maanantaihin mennessä. Kirjoitushetkellä luvusta puuttui vielä reilut 100 miljoonaa tappoa, mutta jos jokainen Halo 3:n ostajista käyttää viikonlopun hyödykseen ja pelaa pelin läpi, luku täyttynee. Rynkky käteen ja rintamalle!

Linkki: Bungie.net, Seven7h Day

Lisää aiheesta

Arvostelu: Halo 3 (360)

Arvostelu: Halo 3 Legendary Map Pack (360)

Halo 3 pisti viihdemaailman myyntiluvut uusiksi

Halo 3 pilasi bisneksemme, syyttävät leffamogulit

Lue myös

Voima olkoon kanssasi! Sohi DS:ää aidolla valokynällä

Kiinnostaako Wrath of the Lich Kingin beta?

Team Fortress 2 päivittyy – Heavy-hahmo muuttuu, sinun avullasi