Uusimmat

GTA IV ja GameStop – 500 Microsoft-pistettä vanhenivat

04.07.2008 14:01 Simon Elo

Ennakkotilasitko tai ostitko Grand Theft Auto IV:n GameStopista? Saitko pelin kanssa raaputuslapun, jossa olleella koodilla sait 500 Microsoft-pistettä käytettäväksi Xbox Liven kauppapaikalla? Ajattelitko käyttää ne myöhemmin julkaistavaan pelin lisäosaan? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, huonompi homma.

Pisteet vanhenivat kesäkuun lopussa ja 500 Microsoft-pistettä on poistettu tarjousta käyttäneiden pelaajien Xbox Live -tililtä. Ennen allekirjoittaneella oli 1100, nyt 600 pistettä.

Meitä on sumutettu. Minulla on tallessa mukana tullut bonuskotelo, raaputuslappu, takuu/lisenssilappu ja kuitti. Missään niistä ei lue, että pisteet katoaisivat tililtä tai tarjous vanhenisi. Päinvastoin. Kotelossa ja lapussa annetaan ymmärtää, kuinka pisteet voi myöhemmin käyttää ladattavan lisämateriaalin ostamiseen. Lisämateriaali julkaistaan tekstin mukaan syksyllä 2008.

Asiasta ei myöskään varoitettu missään ennen kuin harrastajien nettisivu tiesi kertoa asiasta päivää ennen pisteiden vanhenemista.

Tarjousta käytettiin jotta pelaajat varaisivat pelin ennakkoon. Tiedämme siis ketkä tästä ovat hyötyneet, joten täällä on yksi kuluttaja joka ei aio jättää asiaa tähän. Tällainen tilinkäyttö ei ole parhaimpiaan herättämään luottamusta Xbox Liveen.

Oman tilisi voit tarkistaa Xbox Liven asetuksista tai Microsoftin tilinhallintapalvelusta: http://billing.microsoft.com/

Lähde: Xbox360Achievements

Lisää aiheesta

Vuoden myyntitöppi? ”Kulti, unohdin postittaa GTA:t!”

Lasten arvosanoista huolehtiminen tuli pelikauppiaalle kalliiksi

Microsoft jakaa ilmaista rahaa GTA4-ostajille

Lue myös

Bungie pippaloi, ilmainen kartta ja muuta kivaa Halo-faneille

Kiinnostaako Wrath of the Lich Kingin beta?

Myös Diablo-fanit pettyivät Diablo III:een