Uusimmat

PSP-pelaajat riemuitkaa, Patapon saa jatkoa!

09.07.2008 11:34 Miikka Lehtonen

Jos pidät samanlaisista peleistä kuin allekirjoittanut, tykästyit varmasti alkuvuoden pirteimpään PSP-peliin, Pataponiin. Riemastuttavana uutisena pikkumiesten rytmimatka ei jäänyt ainutlaatuiseksi teokseksi, sillä jatko-osa on jo tekeillä.

Japanilainen Famitsu-pelilehti on paljastanut uusimmassa numerossaan, että hilpeä rytmipeli tulee saamaan jatkoa. Samaan syssyyn lehti vahvisti myös LocoRoco 2:n olevan tulossa, mutta sen useimmat jo tiesivätkin.

Lehden jutusta ei ole vielä kauheasti tietoa, mutta jo nyt tiedämme, että Pataponin jatko-osaa työstää Pyramid-studio, joka vastasi myös LocoRocosta ja alkuperäisestä Pataponista, joten peli on hyvissä käsissä.

Mikäli joku onnistui missaamaan Pataponin, kyseessä oli yksinkertainen, mutta petollisen yksinkertainen ja tappavan hellyyttävä rytmipeli. Pelaajan tarkoituksena oli komentaa pienten otusten armeijaansa näiden matkalla luvattuun maahan. Käytännössä tämä tapahtui naputtelemalla rytmejä, joita otukset toistivat ja tulkitsivat erilaisiksi käskyiksi.

Molemmat jatko-osat ovat tiettävästi näyttävästi esillä lähipäivinä järjestettävillä E3-messuilla, joten tulemme kuulemaan niistä pian lisää. Koska video kertoo enemmän kuin miljoona sanaa, annamme faktojen puhua puolestaan.

 

Lisää aiheesta

Patapon 300

Arvostelu: Patapon (PSP)

Riemupalleroiden paluu – LocoRoco 2

Arvostelu: LocoRoco (PSP)

Lue myös

David ”Solid Snake” Hayter vastaan Internet-kirjoittelijat

Epicin CliffyB ei pidä napeista

Tom Clancy’s HAWX -ensikosketus – jälkipolttimia ja vihanpitoa taivaan sinessä