Uusimmat

Flagship Studios sulki ovensa ja irtisanoi työntekijänsä

12.07.2008 21:28 Miikka Lehtonen

Hellgate Londonia veikattiin aikanaan uudeksi Diabloksi. Sitä se ei monien mielestä lopulta ollut, vaikka asialla oli alkuperäisistä Diablo-miehistä koostuva tiimi. Jotkut toivoivat, että ajan myötä peli olisi voinut saavuttaa potentiaalinsa, mutta aika loppui kesken ja studio suljettiin.

Flaghsipin yhteisövastaavat ovat vahvistaneet Voodoo Extreme -pelisaitille, että firma on sulkenut ovensa. Kaikki työntekijät on potkaistu pihalle, toiminta on lakkautettu ja pelien immateriaalioikeudet on menetetty muille tahoille. Näin entisten Blizzard Northin työntekijöiden perustaman firman lyhyt historia päättyi, ainakin toistaiseksi.

Mikäli joku jäi suremaan Mythosta tai Hellgate Londonia, pelien oikeudet siirtyivät lainajärjestelyjen selvittelyssä uusille omistajille. Korealainen HanbitSoft peri Mythoksen ja amerikkalainen Comerica Hellgate Londonin. HanbitSoft on vahvistanut, että ainakin se haluaisi jatkaa Mythoksen kehitystä ja tarjosi jopa lisää lainoja Flagshipille, mutta niistä kieltäydyttyyn.

Voodoo Extreme kertoo myös, että Hellgate Londonin oikeuksien myyminen EA:lle on harkinnan alla. Kävi oikeuksien miten tahansa, on aika ottaa hattua päästä ja kaataa pullollinen juomaa Bill Roperin firman muistolle. Toivottavasti ensi kerralla käy paremmin.

Lisää aiheesta

Mythos-ennakko (PC)

Hellgate: London (PC)

Hellgate: Londonille sittenkin kuukausimaksu

Bill Roper puhuu Hellgate: Londonista

Nyt se on virallista: Diablo III tulee!

Lue myös

Wrath of the Lich King -ennakko: osa 2

Perjantaikevennys: robotit soittavat rokkia

Kehittäjä: Warhammer Online julkaistaan keskeneräisenä

Wrath of the Lich King -ennakko: osa 1