Uusimmat

Nintendon Reggie: hardcore-pelaajien pitäisi olla tyytyväisiä

16.07.2008 10:01 Miikka Lehtonen

Nintendon eilinen E3-pressitilaisuus jätti luultavasti useammankin hardcore-pelaajan kylmäksi. Animal Crossing on toki kiva, mutta muuten anti oli vähäistä. Nintendo-kiho Reggie Fils-Aime näkee asiat eri tavalla ja uskoo, että hardcore-pelaajien pitäisi olla tarjontaan tyytyväisiä.

Pikaisesti G4-televisiokanavalle konferenssin jälkeen puhunut Fils-Aime oli äimän käkenä. ”Miten hardcore-pelaajat voisivat olla pettyneitä? Julkistimme juuri sellaisen Animal Crossingin kuin ihmiset halusivatkin. Se on täysin yhteydessä Internetiin ja voit vierailla muiden kaupungeissa. Entä DS:n Grand Theft Auto? Miten voitte tuntea itsenne ulkopuolisiksi tällaisten julkistusten jälkeen?”

Pettymys voi johtua siitä, että monet pelaajat odottivat pelisaittien hehkutuksen perusteella paljon enemmän. Monien saittien mukaan uusi Kid Icarus -peli, New Super Mario Bros. 2 ja uusi Zelda-peli olivat kohtalaisen varmoja E3-julkistuksia. Reggiellä oli tähänkin sanottavaa.

”Mehän emme itse sanoneet ikinä, että Kid Icarus olisi tulossa. Olemme toki nähneet huhut ja tiedämme, mitä pelaajat haluavat. Muistakaa, mitä herra Iwata sanoi selvästi: Mario- ja Zelda-tiimit ovat kovassa työn touhussa ja heiltä tulee tavaraa Wiille tämän sukupolven aikana.”

Näkisimmekö siis kenties jo Leipzigin syksyisillä pelimessuilla jotain uutta Nintendolta? Sitä sopii toivoa, sillä Nintendon E3-anti on tähän saakka ollut sangen vaisua. Vaikka Animal Crossing tulee luultavasti monille päiväunien täyttymyksenä, yksi kovan luokan Nintendo-peli ei kauaa lämmitä.

Lisää aiheesta

E3: Nintendon vastaisku

E3: Nintendo uudistaa Wiin ohjainta, tuloksena uudenlainen tarkkuus

Lue myös

E3: Sony ei yllättänyt, mutta ei myöskään pettänyt

E3: Microsoft esitteli Xbox-Miit ja uuden Xbox-käyttöliittymän