Uusimmat

Sarjakuvia ja blockbuster-leffoja PlayStation Networkiin, uudet sievät PSP:t

19.08.2009 11:50 Jukka O. Kauppinen

Sonyn PlayStation Networkin eilinen huoltokatkos taisi olla vallan perusteltu, sillä palveluun on tulossa yhtä sun toista uutta, niin PS3:n kuin PSP:n ystäville. Veikein uutuus on ehdottomasti digitaalisten sarjakuvien jakelupalvelu.

PlayStation Networkin uusi videopalvelu julkaistaan Pohjoismaissa vuoden 2010 aikana. Sen myötä PS3- ja PSP-käyttäjät voivat ostaa ja vuokrata digitaalisesti elokuvia perus- ja HD-laatuisina. Elokuvia tarjoavat ainakin 20th Century Fox, Disney ja Paramount Pictures.

Digital Comics -palvelu puolestaan on suunnattu PSP-käyttäjille. Sen avulla sarjakuvien ystävät voivat ladata satapäin vanhoja klassikoita ja uusia julkaisuja konsolilleen missä tahansa nautittavaksi.

Sarjispalvelu starttaa Marvelin kyydityksellä. Luvassa on muun muassa Spider-Maneja, X-Menejä ja Fantastic Fouria. Muilta kustantajilta saadaan Transformersia, Star Trekiä sun muuta. Pohjoismaihin palvelu avautuu 2010.

Sony tuuppaa vauhtia myös PSP:n nettisäläkauppaan ja avaa PSP:n PlayStation Storeen uuden pelikategorian nimeltään Minis. Minis-luokan pelit ovat alle 100 megatavun kokoisia ”pikkupelejä”, jotka on suunniteltu nimenomaan matkapeluumielessä. Sony lupaa yli 50 peliä vuoden loppuun mennessä.

Mainittakoon tässä yhteydessä vielä, että itse PSP-konsolistakin saadaan pari uutta värivaihtoehtoa. Ihq!

Lisää aiheesta

PS3 Slim julki virallisesti, ale varmistui

Tämä on SlimStation 3

Zombikauhua Suomesta – Dead Nation

Lue myös

Arvostelu: Shadow Complex (Xbox 360)

Hearts of Iron 3 -haastattelu – parhaan sotapelin uusi sukupolvi

Pidätkö sukellusveneistä? NIIN MEKIN!

Sega Mega Drive Portable – testissä taskukokoinen Mega Drive

Wolfensteinin moninpelitiimi sai kenkää julkaisun aattona