Uusimmat

Xbox 360 haastaa pleikkarit bilepelirintamalla

20.08.2008 15:35 Jukka O. Kauppinen

Sonyn asema bilepelirintamalla on järkähtämätön, kiitos esimerkiksi SingStarien ja Buzzien. Microsoft haluaa kuitenkin tarjota vaihtoehtoja ja haastaa Sonyn ylivallan. Niinpä yhtiö tuo joulumarkkinoille Xbox 360:n ensimmäisen karaokepelin.

Lips (suom. huulet) on Microsoftin vastine SingStar-laulupeleille. Pelistä julkaistaan useampi eri markkinoille sovellettu versio, joissa on paikallisten yhtyeiden musiikkia. Lisää biisejä voi ladata Xbox Marketplacelta.

Pelin mukana tulee liikkeentunnistava mikrofoni, jossa on ilmeisesti myös laulujen mukaan välkkyviä valoja.

Pelin on kehittänyt iNis-studio ja Keiichi Yano, sama poppoo joka loi aiemmin PlayStation 2:lle kulttusuosioon nousseen Gitaroo Man -musapelin.

Jouluksi ilmestyy myös jatko-osa Xbox 360:n mainioon visailupeliin Scene It. Scene It: Box Office Smash jatkaa elokuvavisailujen maailmassa uusien kysymysten, ongelmien ja elokuvapätkien kera. Pelaaminen luonnistuu nyt myös Xbox Livessä moninpelinä. Lisäsisältöjäkin voi ladata.

Xbox 360 on ollut pahasti altavastaajana perhe- ja hupipelien rintamalla, sillä pelivalikoima on painottunut enimmäkseen astetta hardcorempaan suuntaan. Microsoft kuitenkin tähtää muutokseen ja konsolin käyttäjäkunnan laajentamiseen.

Lisätietoja: http://www.xbox.com/xbox360

Lue myös

Arvostelu: Arkanoid DS (DS)

Intelin uusi prosessori tuo lisää vauhtia peleihin

Playboy-pimu tähdittää Red Alert 3:sta

Sims 3 saapuu helmikuussa

Verkkopiraatit pulassa: 25 000 warettajaa saa haasteen