Uusimmat

Lihaveitset esiin, Wii-zombeja paapuurissa!

21.08.2008 11:46 Jukka O. Kauppinen

Xbox 360:n varhaiseen pelitarjontaan kuulunut Dead Rising oli poikkeuksellisen piristävä teos, kiitos rempseän huumorin ja reippaan toiminnan. Valtavaan kauppakeskukseen sijoittunut selviytymiseepos kiitää seuraavaksi Wiille, liike jota kaikki kriitikot eivät hyvällä katso.

Wii-versio zombiemuhennoksesta pohjautuu Resident Evil 4:n pelimoottoriin, mutta tekee meiningistä astetta elävämpää. Mikä sen iloisempaa kuin huitoa ohjainkapuloita niin, että zombit ja zombinpalaset lentelevät?

Lähtökohdaltaan Dead Rising: Chop Till You Drop on sama peli kuin Xbox 360:llä nähty esikoinenkin, mutta menossa on ehkä hitusen enemmän rempseää toimintaa.

Jotkut pelaajakansan edustajista ovat olleet huolissaan Wiin riittävyydestä zombiemättöön, sillä aivottomien mörköjen valtaisat laumat olivat iso osa Xbox 360 -pelin vetovoimaa. Ruuduilla tuskin kulkee aivan yhtä valtaisia zombilaumoja, mutta kyllä näidenkin Games Conventionista löytyneiden kuvien perusteella meininki näyttää hyvältä. Vaikka eihän yksikään Wii-peli voi koskaan olla HD-pilkunviilaajien mielestä hyvä, saati näyttävä.

Capcom julkaisee pelin Wiille talvella.

Lisätietoja: http://www.choptillyoudrop.co.uk/

Lisää aiheesta

Dead Rising – kuin ostoksilla alennusmyynnin aikaan

Dead Rising (360)

Dead Rising jatkaa zombie-mättöään Wiillä

Onko Dead Rising 2 iskemässä Vegasiin?

Lue myös

Arvostelu: SBK 08: Superbike World Championship (PC, PS3, 360)

Intelin uusi prosessori tuo lisää vauhtia peleihin

Lord Britishin avaruusmatka: 8 kuukautta Venäjällä ja puolitoista viikkoa avaruudessa

Wiikon wanha: Gateway to Apshai