Uusimmat

Bully saapuu lopultakin PC:lle

23.08.2008 22:10 Jouni Mäki-Panula

Rockstar kääntää runsaasti kyseenalaistakin mainetta niittäneen Bully-hittipelin myös PC:lle. Tieto on peräisin Leipzigin pelimessuilta, jossa Rockstarin osastolla komeilee Bullyn logolla ja ”tulossa pian PC:lle” -tekstillä varustettu juliste.

Yhtiön edustajat vahvistivat tiedon myös suullisesti, joten tietoa voitaneen pitää käytännössä varmana, vaikka virallisempi tiedote ja yleinen nettihype vielä puuttuvatkin.

Myös Canis Canem Editinä tunnetun Bullyn PC-käännös on samainen Scholarship Edition, joka nähtiin Xbox 360:lla ja Wiillä viime keväänä. PC-versio ilmestynee lokakuussa.

Alkuperäinen Bully-peli sai runsaasti huomiota koulukiusaamisteemallaan, joka kuitenkin osoittautui jälkikäteen onnistuneeksi hypetyskampanjaksi. Pelissä itsessään kun ei olla niinkään kiusaaja kuin kiusattu, joka hienon tarinan myötä nousee omille jaloilleen kovassa koulumaailmassa.

Lue lisää pelistä arvostelustamme

Kahdeksankymmentäluvulla oli Skool Daze, 1990-luvulla Willy Beamish. Tämän vuosikymmenen oma, koulumaailman iloja ja suruja käsittelevä videopeli on provosoivasti nimetty, mutta kaikkea muuta kuin moraaliton kertomus itsensä ulkopuoliseksi tuntevasta teini-ikäisestä nuoresta.

Rockstar kuvaa, kuinka Jimmy Hopkins käy vuoden Bulworthin sisäoppilaitosta ja yrittää sopeutua koulun sosiaaliseen mikrokosmokseen. Taitavasti kudottu tarina tarjoaa huumoria, jännitystä ja jopa romantiikkaa. Vain teknologinen viimeistely jättää hieman toivomisen varaa.

Lisätietoja:GC 2008: Bully: Scholarship Edition Confirmed for PC.

Lisää aiheesta

Bully: Scholarship Edition (Wii, 360)

Lue myös

Aarteita pelihistorian hämäristä 2: Race Drivin’

eDomen arvosteluviikko: Arkanoid, Fallout 3, Naruto, SBK 08, Secret Agent Clank ja Soul Calibur IV (PS3, 360)

Fallout 3 – avointa seikkailemista ja mustaa huumoria (osa 3)

GC08-kuvasetti: Capcomin Bionic Commando, Dead Rising, MotoGP08, Street Fighter 4

Viikon videojysäys: Red Alert 3, Tomb Raider Underworld, Warhammer, Guitar Hero, Clone Wars, Witcher…