Uusimmat

Sims 3:n konsoliversio saapuu syksyllä

27.04.2010 16:55 Jukka O. Kauppinen

Kyllä tätä ehdittiinkin jo hetkinen odotella ihmeissään. Mutta sieltähän se lopulta tuli! Sims 3:n konsoliversio. Nyt on taas maailma mallillaan.

EA julkaisee PC:llä äärimmäisen suositun The Sims 3 -pelin konsolointipainoksen ensi syksyllä PS3:lle, Xbox 360:lle, Wiille ja DS:lle.

”Teemme kaikkien aikojen parhaan Sims-konsolipelin”, firma lupailee.

Konsoliversio lienee sisällöllisesti PC:tä rajoittuneempi ja yksinkertaisempi, mutta peliin on samalla tuotu myös jotain uusia ominaisuuksia. Ehkä mittavin niistä on PS3- ja Xbox-versioiden verkkotuki, jonka kautta pelaajat voivat vaihdella keskenään tekemiään esineitä ja asioita.

EA ehti toimittaa aiheesta propagandaakin, jota sanatarkasti lainaten…

The Sims 3 -pelin konsoli- ja käsikonsoliversiossa pelaajat voivat luoda ainutlaatuisia Sims-persoonia, ohjata näitä läpi elämän ja täyttää heidän kaikki toiveensa… tai jättää ne täyttämättä! Simien elämää pääsee ohjaamaan aidosti elävässä naapurustossa, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mukana on myös täysin uusia ominaisuuksia, jotka tekevät Simien elämään  ekaantumisesta entistäkin jännempää. Pelaamalla saavutettu “Karma Powers” -toiminto on yksi näistä. Pelaajat voivat auttaa Simiään “get lucky” -toiminnolla, siunata heitä “instant beauty” -toiminnolla tai kirota heidät “epic fail” -toiminnon avulla. Pelaajien tulee kuitenkin käyttää näitä voimia viisaasti – niillä voi olla yllättäviä seurauksia ja kohtalo saattaa puuttua peliin milloin tahansa…

Nintendo Wii -peliversio pitää sisällään eksklusiivisen rantakaupungin, joka on täynnä ainutlaatuisia asukkeja, persoonallisuuksia, uramahdollisuuksia ja elämäntavoitteita.

Nintendo DS:llä: pelaajat voivat käyttää stylus-kynää Simien kotien rakentamiseen, piirtää seiniä ja lattioita, maalata, sisustaa ja muokata kaikkea mahdollista! Pelaajat voivat muokata stylus-kynän avulla Simien kasvoja ja hiuksia, valita vaatteita, persoonallisuuspiirteitä ja vaikka mitä muuta. Tarinamoodissa Nintendo DS -pelaajat pääsevät hallitsemaan useaa samassa perheessä asuvaa Simiä samanaikaisesti – ja nauttia kaikista elämän pikku iloista ja suruista.

Lisätietoja: http://www.thesims3.com/

Lisää aiheesta

Sims 3 (Mac, PC)

Sims 3 jatkaa huikean menestyksen saaneiden edeltäjiensä linjoilla, vieden peliä isoin askelein kohti tulevaisuutta. Peli itsessään on vasta peruskivi, jonka päälle jatkossa rakennetaan uskomattomia elämyksiä. Mikä tärkeintä, suuri osa kokonaisuudesta rakentuu pelaajayhteisön kautta. Se tekee Simseistä niin hienoja ja ainutlaatuisia.

Lue myös

Arvostelu: Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360)

Lucasin seikkailijagurut palaavat Monkey Island 2:n maailmaan – katso video

Uusia kuvia Red Dead Redemptionista

Voita upea Monster Hunter Tri -keräilyversio