Uusimmat

Insomniac Gamesin seuraava peli myös Xbox 360:lle

26.05.2010 10:15 Miikka Lehtonen

Vielä eiliseen saakka Insomniac Games oli yksi niistä harvoista studioista, joka teki pelejä vain yhdelle alustalle. Ratchet & Clank ja Resistance ovat viihdyttäneet PlayStation-miehiä jo vuosien ajan, mutta tiimin seuraavasta pelistä irtoaa hupia myös vastustajan faneille. Insomniacista tuli nimittäin multiplatform-studio.

Insomniac julkaisi myöhään eilisiltana lehdistötiedotteen, jonka mukaan studio on allekirjoittanut sopimuksen EA Partnersin kanssa. EA Partnershan on EA:n haara, joka työskentelee itsenäisten studioiden kanssa ja julkaisee näiden pelejä. Insomniac ei siis ole hyppäämässä EA:n omistukseen.

”Olemme tosi innoissamme voidessamme tuoda uuden pelimme pitkäaikaisille faneillemme PlayStation 3:n välityksellä, mutta myös legioonalle uusia Insomniac-faneja Xbox 360:n myötä. Millainen peli sitten on? No, sitä me emme vielä voi kertoa”, tiedote kiusoitteli.

Insomniacin pojat kiirehtivät myös kertomaan, että tiimin yksinoikeuspelit saavat jatkoa. Tiedote vakuuttaa, että studio aikoo yhä panostaa olemassaoleviin sarjoihinsa ja suhteeseensa Sonyn kanssa, mutta niistä kerrotaan lisää sitten myöhemmin.

Lähde: Insomniac Games

Lisää aiheesta

Huhupartio: Insomniac Gamesin pelit jatkossa myös Xboxille

Insomniacilla on kivaa

Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)

Lue myös

Fable III julkaistaan myös PC:lle

Sony: Microsoft voittaa aina

Sairaan kaunista fantasiaa CryEngine 2:lla