Uusimmat

Huhupartio: Final Fantasy XIV tulee sittenkin Xboxille?

03.02.2010 13:30 Miikka Lehtonen

Kauan siitä on puhuttu ja paljon siitä on huhuttu, mutta tähän asti tarinan virallinen versio on väittänyt sitkeästi, että Squaren tuleva massiinimoninpeliversio Final Fantasysta nähtäisiin vain PC:llä ja PlayStation 3:lla. Nyt näyttää kuitenkin käyneen niin, että vertauskuvallinen kissa livahti ulos pussista ja paljasti pelin tulevan myös Xboxille.

Netissä on viime yön aikana kohistu, koska Final Fantasy XIV:n Xbox 360 -versio kuulemma vahvistettiin. Itse en käyttäisi aivan näin vahvaa termiä, sillä Square ei ole kommentoinut virallisesti yhtään mitään. Firman työntekijä oli vain sattunut listaamaan LinkedIn-profiilinsa portfolio-osiossa vähän enemmän kuin olisi ehkä toivottu. Profiili on nyt jo kadonnut verkosta, mutta Siliconeran nopeat veijarit ehtivät räpäistä kuvan todisteikseen.

Enpä silti yllättyisi, mikäli näin kävisi. Multiplatform-julkaisut ovat paras tapa päästä osingoille suurista rahoista ja Xbox 360:n ääreltä löytyy paljon potentiaalisia asiakkaita. Odotellaan ja ihmetellään.

Lisää aiheesta

E3dome: Final Fantasy XIV vuonna 2010 PlayStation 3:lle

E3dome: Final Fantasy XIV myös PC:lle ja konsoleista vain PS3:lle

E3dome: Juupas eipäs – Final Fantasy XIV sittenkin myös Xbox 360:lle?

Lue myös

Mass Effect 2 ei tule PlayStation 3:lle, sanoi lähdekoodi mitä tahansa

Arvostelu: Darksiders (PS3, Xbox 360)

Xbox? More like Sexbox!