Uusimmat

Ei uutta Batmania lokakuussa

08.02.2010 10:55 Jouni Mäki-Panula

Warner Bros. ei julkaise Batman: Arkham Asylum 2:a ensi lokakuussa, vaikka Saksan Warner näin ehti jo julistamaan. Saksan Warner näet lipsautti verkkosivuilleen väitteen, että Arkham Asylum 2 julkaistaisiin lokakuussa 2010.

Paria tuntia myöhemmin tieto katosi ja Yhdysvaltain Warner Bros. ilmaantui kertomaan, että tiedot olivat virheellisiä, eikä Arkham Asylum 2:een liittyen ole vielä mitään uutisia.

Batman: Arkham Asylumin jatko-osaa kehittää myös ensimmäisen pelin luonut Rocksteady Studios. Jatko-osan nimeä ei ole vielä vahvistettu.

Lisää aiheesta

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360)

Maailman suosituimpiin sarjakuvasankareihin kuuluva Batman on elävä – tai no, elävä ja elävä – todiste siitä, että suosio ei aina tarkoita menestystä kaikilla aloilla. Muiden viihteen muotojen mainosta tasostaan huolimatta Batman on nimittäin sukkaillut aika urakalla videopelien saralla.

Nyt valitettavaan trendiin tulee yllättävä käännös, sillä pienen pelikehittäjän Batman: Arkham Asylum tajuaa vihdoin paitsi Lepakkomiehen, myös hyvän pelin perusteet. Tuloksena on vuoden parhaisiin peleihin kuuluva teos.

Batmanin PC-versio ensi viikolla: katso miltä PhysX-kiihdytetyt fysiikat näyttävät

Lue myös

Katso: Fallout New Vegasin ensimmäinen traileri

N900 pyörittää SNESiä Sixaxis-ohjaimella

Suomen kulta- ja platinapelit 2004-2008

Vuoden 2009 myydyimmät pelit ovat…