Uusimmat

E3Dome: Command & Conquer siirtyy betaan

10.06.2013 23:35 Jukka O. Kauppinen

EA kertoo Command & Conquer -pelisarjan seuraavan osan siirtyvän suljettuun betavaiheeseen tämän kesän aikana. Suosittuun Command & Conquer Generals –sarjaan pohjautuva naksu on ensimmäinen C&C-peli, joka pyörii Frostbite-moottorilla ja on kaiken lisäksi ilmaispelattava f2p-peli.

Victory Games kertoo omistautuneensa pelaajapainotteiseen suunnitteluun, jossa suuri osa pelin sisällön kehityksestä ja laajentamisesta pohjautuu yhteisön antamaan palautteeseen ja toiveisiin.

”Yhteisö on ollut ja tulee aina olemaan tärkeä osa Command & Conquerin menestystä”, johtaja Jon Van Caneghem Victory Gamesilta kertoo.

”Meillä on nettialustan myötä mahdollisuus vastata pelaajien toiveisiin ja tuoda peliin sisältöä, josta pelaajamme pitävät – niin julkaisussa kuin sen jälkeen. Pelikehittäjänä tällainen suora je kehittyvä suhde kohdeyleisöömme on erittäin innostavaa ja tuskin maltamme odottaa mitä mieltä pelaajat ovat tästä uudesta Command & Conquer kokemuksesta.”

Uusi Command & Conquer palaa harharetkien jälkeen ydinmekaniikkaan, joka alun alkujaan nosti sarjan kartalle. Strategisen ja nopeatempoisen toiminnan lisäksi Command & Conquer esittelee myös laajan skaalan kenraaleja, mikä antaa kaikille komentajille vapauden valloittaa maailmaa omilla ehdoillaan. Jokaisella kenraalilla on ainutlaatuinen arsenaali, taistelutyyli ja persoona, mikä tarjoaa pelaajan käyttöön laajan skaalan erilaisia taktiikoita.

Command & Conquer julkaistaan PC:lle myöhemmin tänä vuonna.  Lähiviikkoina aukeavaan betaan voi hakea pelin kotisivujen kautta.

Lisätietoja: www.CommandandConquer.com

Lisää aiheesta

Command & Conquer tulee taas – nyt ilmaisnaksuna

Command & Conquer on f2p-naksunakin yhä sitä itseään, kuten Domen testaajakin pääsi koeajamaan. Malli sotimiseen löytyi vanhasta C&C-selkäytimestä ja kaikki tuntui kovin luonnolliselta. Peli oli myös kovin komiaa katsottavaa, kiitos rankasti rts-tarpeisiin muokatun Frostbite 2 –pelimoottorin. Naksusotimisessa on fiilistä, kun ympäristökin saa kunnolla kyytiä. Kaiken ytimessä on tekijöiden mukaan kuitenkin hauska pelattavuus, johon ”me olemme keskittyneet ennen kaikkea muuta.”

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2013 -uutiset

Uutisarkisto: Kaikki uutiset tiiviissä listassa