Uusimmat

Assassin’s Creedin luoja puuhastelee historiallisen seikkailun parissa

20.12.2014 16:00 Juho Anttila

Kahden ensimmäisen Assassin’s Creed -pelin luojana tunnettu Patrice Désilets katosi viime vuoden jälkeen melko pitkälti pelikartalta. Mies sai potkut Ubisoftilta ja hetken aikaa asiaa puitiin riitaisissa merkeissä. Tämän jälkeen radioaalloilla on ollut hiljaisempaa.

Désilets ei kuitenkaan ole suinkaan hylännyt pelialaa kokonaan. Mies perusti viime kuussa uuden studion ja nyt porukan ensimmäisestä pelistä on jaettu pieniä tiedonmurusia. Désilets ei ole karannut kovin kauas juuriltaan, sillä työn alla on AAA-tason kolmannen persoonan näkökulmasta kuvattu historiallinen toimintaselviytymispeli.

Tähän ne tiedonmuruset sitten loppuivatkin. Viime kuussa Désilets kertoi, että oikeustaistelu Ubisoftia vastaan jatkuu yhä. Mies mielii itselleen Ubisoftilla työstämänsä 1666-seikkailun oikeuksia. Tuntuu enemmän kuin todennäköiseltä, että nyt työn alla oleva peli on hyvinkin läheistä sukua 1666:lle, mutta lopullinen totuus ja suunta selvinnee vasta siinä vaiheessa, kun oikeusjuttu Ubisoftin kanssa saadaan pakettiin.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Pihalle potkittu Patrice Desilets haastoi Ubisoftin oikeuteen

Ubisoft pisti pihalle potkitun Patrice Desiletsin pelin jäihin

Assassin’s Creedin luoja sai kenkää Ubisoftilta