Uusimmat

Microsoft: Kinectillä voi pelata istuenkin

08.07.2010 16:00 Miikka Lehtonen

Muistatte varmaan vielä, miten E3:n aikoihin nettiin levisi huhu, jonka mukaan Kinect ei toimisi lainkaan, jos sen käyttäjä sattui istumaan. Moni piti jo tuolloin ideaakin hölmönä ja nyt Microsoft on vihdoin tullut esiin luolastaan kertomaan, että näinhän se on: toki se Kinect toimii istualtaankin. Mutta matkassa on jos!

Microsoftin edustajat kertoivat Joystiqin vastaaville, että Kinect-pelejä voi toki pelata myös istualtaan, mutta vain jos pelin kehitystiimi on suunnitellut pelinsä se mielessään. ”Kinectiä voi käyttää istuen, jos pelikokemus on suunniteltu istuminen mielessä”.

Tässähän on vissi pointti: jotain aktiivista juoksu- tai hyppelypeliä on vähän paha pelata persauksillaan löhöten, mutta ei ole mitään syytä, miksi Kinect ei esimerkiksi huomaisi sitä, että pelaaja yrittää Modern Warfaressa heittää kranaattia tekemällä sellaisia eleitä.

Microsoft muistuttaakin, että E3:lla nähdyistä peleistä ei kannata vielä vetää johtopäätöksiä. ”Ne olivat vain jäävuoren huippu”, firman edustajat muistuttavat, mutta myöntävät silti, että ”Kinect-pelit sopivat luonnollisesti saamaan sinut ylös sohvaltasi ja tanssimaan, juoksemaan, väistelemään ja potkimaan.”

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Hyvästi Natal! Xboxin liiketunnistimen oikea nimi on Kinect

E3dome: Kinectillä voi ohjata konsolia puheella

E3dome: Kinect toimii vain seistessä?!

Lue myös

Cataclysm-matkapäiväkirja – osa 5: Hyjal ja yleistä säätöä

Blizzard pisti lopun foorumiperseilylle: jatkossa postaillaan omalla nimellä

Alan Wakelle painajaismyynti Yhdysvalloissa