UUSIMMAT

Harvinaisen pöllöhtänyttä meininkiä: Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole

04.08.2010 17:11 Jukka O. Kauppinen

Täytyypä myöntää, etten olisi ihan tällaista lentopeliä osannut odottaa kulman takaa. Mutta nuortenkirjasarjaan ja pikapuoliin teattereihinkin ilmestyvän elokuvan kaveriksi luotu videopeli on tosiaankin ihan ehtaa pöllöilyä, alusta loppuun.

Elokuvassa…

Soren on nuori pöllö, joka on lumoutunut isänsä kertomiin tarinoihin Ga’Hoolen vartijoista, myyttisistä siivekkäistä taistelijoista, jotka sotivat suuren taistelun pelastaakseen pöllöt julmien Puhtaiden kynsistä. Sorenin suuri unelma on liittyä joskus ihailemiensa sankareiden joukkoihin. Hänen veljensä Kludd nauraa kuitenkin ajatukselle ja haaveilee itse keinoista voittaa isänsä suosio nuoremman veljensä sijaan.

 

Kulddin mustasukkaisuudella on kuitenkin kohtalokkaat seuraukset molempien tipahtaessa puiden latvoissa sijaitsevasta kodistaan suoraan Puhtaiden kynsiin. Soren pakenee urheasti muiden nuorten pöllöjen avustuksella. Yhdessä he matkaavat yli meren ja läpi sumun löytääkseen Suuren Puun, joka on legendaaristen Ga’Hoolen vartijoiden koti. Näiden avulla Soren toivoo pystyvänsä voittamaan Puhtaat ja pelastamaan pöllöjen valtakunnat.

Videopelin tarina liittyy luonnollisesti elokuvan juoneen ja tarjoilee pöllökästä lentelyä perheystävällisessä muodossa.

Lue myös

Arvostelu: Starcraft 2 (Mac, PC)

Ex-WoWistien Red 5 julkistaa ensimmäisen pelinsä syksyllä

PlayStation Move – otimme tuntumaa PS3:n uuteen peliohjaimeen

Seikkailupelikirja kokoaa klassiset pelit pehmeisiin ja digikansiin – osta tai lataa ilmaiseksi

Muropaketin uusimmat