Uusimmat

Activision lähetti yksityisetsiviä Call of Duty -piraattien koteihin

24.10.2010 12:00 Miikka Lehtonen

Call of Duty: Black Opsista povataan jo ennakkoon vuoden suurinta pelijulkaisua, mikä ei olisi ihme. Ovathan aiemmat Call of Dutytkin myyneet huikeasti. Kaikkien muiden pelien tavoin myös Call of Duty tulee päätymään piraattien purtavaksi, mutta Activision ei niele tätä hieman pureskelematta. Piraatit ja jopa pelejään ennakkoon pelanneet ovat nimittäin saaneet ihan oikeita kotivieraita.

Tiettävästi Black Opsista on päätynyt jo pelaajien käsiin useampiakin versioita, joista on myös levitetty nettiin runsaasti videomateriaalia. Activision on vastannut haasteeseen palkkaamalla yksityisetsiviä, jotka matkustavat pelaajien koteihin ja ”kohteliaasti” pyytävät heitä luovuttamaan pelikopionsa tai vaihtoehtoisesti jatkamaan keskustelua FBI:n edustajien kanssa. Merkittävää tässä on se, että kovistelun kohteeksi on joutunut monia sellaisia, jotka ovat ostaneet pelin ennakkoversionsa ihan aitona kopiona, joskin hämäriä reittejä pitkin.

Firman edustajien mukaan pelin ennakkokopioiden omistajat ovat tähän saakka reagoineet pelästyneesti ja luovuttaneet pelinsä kiltisti. Ja ihmekös tuo, aika moni saattaa yllättyä, kun isot miehet tulevat kotiin vaatimaan pelejäsi. Eräs kaveri dokumentoi kokemuksensa Activisionin edustajien kanssa ja teki niistä melko pitkän YouTube-sarjan. Niissä toki kuullaan vain yksi puoli tarinasta, mutta melkoista settiä silti.

Lähde: 1Up

Lisää aiheesta

Black Ops haastaa Modern Warfare 2:n oikein tosissaan

E3dome: kuvia Call of Duty: Black Ops -räiskinnästä

Treyarchin usko PC:hen ei horjunut

Lue myös

Koko Vietnam räjähtää uudessa Bad Company 2 -trailerissa

Perjantaikevennys: Minecraft-kanuuna ampuu eläimiä kiertoradalle

Demon’s Souls pelasti Atluksen talouden