Uusimmat

Lukijat ovat puhuneet: Xbox Game Pass on heittämällä suositumpi kuin PlayStation Now

01.02.2022 15:39 Muropaketin toimitus

Viime viikolla kysyimme Xbox- ja PlayStation -pelaajien mielipiteitä kummankin alustan pelipalveluista. Vastausten perusteella Xbox Game Pass on suhteessa paljon suositumpi.

Kuukausimaksulliset pelipalvelut ovat vakiintuneet osaksi pelimaailmaa, ja etenkin Xbox Game Pass on näyttänyt ratsastavan ilmiön korkeimmalla aallonharjalla. Sonyn palvelu PlayStation Now on sen sijaan jäänyt kilpailijansa varjoon.

Kysyimme viime viikolla Muropaketin lukijoiden kokemuksia näistä kahdesta pelipalvelusta, ensin Xbox Game Passista ja sitten PlayStation Nowsta. Äänestykset ovat vieläkin auki, mutta tulokset kertovat paljon.

Vastanneista Xbox-pelaajista peräti 80 prosentilla on tälläkin hetkellä Game Pass -tilaus voimassa, ja vain 10 prosenttia ei ole koskaan kokeillut palvelua.

Sen sijaan PlayStation-pelaajista vain 12 prosentilla on PS Now -tilaus menossa, ja peräti 62 prosenttia ei ole koskaan edes kokeillut palvelua.

Vastaajien määrä äänestysten välillä vaihtelee, joten luvut eivät suoraan vertailemalla kerro tilaajien määrästä. Äänestystemme perusteella näyttää kuitenkin siltä, että Xbox Game Pass on todellakin vetonaula Xbox-pelaajien keskuudessa. PS Now sen sijaan on jäänyt hyvin vaatimattomalle suosiolle pleikkaripelaajien keskuudessa.

Jää sitten nähtäväksi, kuinka palvelut kehittyvät jatkossa, mutta ainakin tällä hetkellä Xbox Game Pass näyttää olevan pelipalvelujen kuningas.