Uusimmat

Kuva: Samuel L. Jackson on palannut ehkä suosituimpaan rooliinsa

07.02.2022 06:04 Muropaketin toimitus

Samuel L. Jacksonia ei ole nähty Marvelin elokuvissa sitten Spider-Man: Far From Homen eli kohta kolmeen vuoteen. Pian S.H.I.E.L.D.-pamppu kuitenkin palaa kuvioihin.

Nick Fury on mukana Captain Marvelin jatko-osassa The Marvels, joka saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna. Sitä ennen Samuel L. Jackson esittää fanisuosikiksi kasvanutta hahmoa Secret Invasion -tv-sarjassa, joka ei ole suora sovitus Marvelin vuosien 2008-2009 sarjakuvasta, mutta skrullit ovat keskeinen osa tarinaa tälläkin kertaa.

Samuel L. Jackson jakoi viime viikon lopulla Instagramissa kuvan Secret Invasion tiimoilta. Otos antaa vihiä siitä, että näyttelijä esittää sarjassa sekä nuorta että iäkkäämpää Furya. Takaumia on siis arvatenkin luvassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Samuel L Jackson (@samuelljackson) jakama julkaisu

Secret Invasionin muita tähtiä ovat Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Christopher McDonald ja Carmen Ejogo.

Sarja julkaistaan Disney+:ssa, mutta ajankohtaa ei Marvel Studios ole vielä vahvistanut. Todennäköisesti odotus jatkuu kuluvan vuoden lopulle asti.