Uusimmat

Tulevalla Marvel-elokuvalla on härskin pitkä nimi – Nyt Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin tuottaja selitti syyn siihen

Kuva: ©Marvel Studios 2022

02.03.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Sam Raimin ohjaama Doctor Strange in the Multiverse of Madness saa Suomessa ensi-iltansa 6. toukokuuta.

Kun pelkkä Doctor Strange 2 ei riitä jatko-osan nimeksi, sitä voi kutsua sellaisellakin nimihirviöllä kuin Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Tämä Sam Raimin ohjaama jatko-osa nähdään elokuvateattereissa toukokuussa.

Asia on sikälikin ymmärrettävä, koska tuleva elokuvahan ei ole jatko-osa pelkästään vuonna 2016 julkaistulle Doctor Strangelle. Se on samalla jatkoa myös Avengers-elokuvien tapahtumille, Spider-Man: No Way Homelle, Loki- ja WandaVision-sarjoille…  näin äkkiseltään muutama lueteltuna.

Elokuvan tuottaja Richie Palmer selventää tulevan elokuvan nimen taustaa. Cinemablendin uutisen mukaan yksinkertaisempi nimi ei nimittäin riittäisi selittämään elokuvan hulluutta.

“Kunnioitamme elokuvassa jokaista sanan “hulluus” (madness) määritelmää. Se ei esimerkiksi ole pelkästään sitä hulluutta, miltä vaihtoehtoinen universumi voi näyttää, tuntua tai kuulostaa. Kun näet äärettömän määrä versioita itsestäsi äärettömässä määrää universumeita ja olet jokaisessa eri henkilö, sinusta nousee esille uusia puolia”, Palmer selittää.