Uusimmat

Alkuperäinen Doctor Strange -ohjaaja selitti, miksi jätti jatko-osan Sam Raimin ohjattavaksi

Kuva: ©Marvel Studios 2022

04.10.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan ohjasi Scott Derricksonin lähdön jälkeen Sam Raimi.

Marvel Studiosin ensimmäisen Doctor Strange -elokuvan ohjaaja Scott Derrickson ilmoitti vuonna 2020 astuvansa syrjään jatko-osan ohjaajan tehtävistä luovien erimielisyyksien vuoksi. Derricksonin tilalle Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin ohjaksiin astui Sam Raimi.

The Playlistin haastattelussa Derrickson kommentoi tapausta avoimesti:

“Voin vain sanoa että se, mitä julkisesti on sanottu, on myös täysin totta. Meillä oli isoja luovia erimielisyyksiä. Elokuva, minkä ja miten itse halusin tehdä oli erilainen ja alkoi olla koko ajan vaan selvempää, että välillämme oli hankausta. Ja niin tehdään mielestäni huonoja elokuvia. Kun tuottaja tai studio ja elokuvantekijä tekevät eri elokuvia, lopputulos on hirviö, ja siksi päätin luovuttaa.”.

Hänen mukaansa hänen ja Marvel Studiosin välillä ei kuitenkaan ole tämän vuoksi lainkaan pahaa verta.

“Olemme edelleen kavereita Kevin Feigen kanssa, ja kaikki minun ja Marvelin välillä on ihan ok. He kutsuivat minut ensi-iltaan ja menin. Olemme myös väleissä Sam Raimin kanssa. Pidän hänestä paljon, joten mitään pahaa verta ei ole sen suhteen.”

Marvelilta lähdön jälkeen Derrickson palasi juurilleen ja ohjasi kauhuelokuvan The Black Phone. Seuraavaksi häneltä on tulossa muun muassa toimintaelokuva The Gorge, jonka pääosissa nähdään Anya Taylor-Joy ja Miles Teller.