Uusimmat

Kuva: Tältä uusi supersankari She-Hulk näyttää Marvel Studiosin sarjassa ja elokuvissa

10.03.2022 08:53 Muropaketin toimitus

She-Hulk eli Hulktar on saamassa oman Disney+-sarjansa ja saapuu varmasti elokuvienkin puolelle ennen pitkää. Nyt Marvel Studios on paljastanut, miltä supersankari näyttää.

Kerrataan pikaisesti She-Hulkin eli Jennifer Waltersin taustat: kyseessä on ainakin sarjakuvissa Bruce Bannerin eli Hulkin serkku, joka sai vihreän ihon ja supervoimat verensiirron ansiosta. Siviilielämässään Walters on juristi, joka on useamman kerran auttanut oikeudessa muita supersankareita, aivan kuten kollegansa Matt ”Daredevil” Murdock.

She-Hulkia esittää Tatiana Maslany, joka on tuttu Orphan Blackista, Perry Masonista ja Being Ericasta. Parimetrinen voimanainen toteuteaan motion capturen avulla täysin erikoistehosteena, joten Lou Ferrignolta ei ole käyty pyytämässä vihreää ihomaalia lainaan.

Nyt Twitterissä on julkaistu kuvia She-Hulk-oheistuotteista, jotka saattavat paljastaa, miltä supersankari näyttää. Satavarmaa ei ole, että tuotteet ovat aitoja, mutta aika vakuuttavilta ne vaikuttavat.

She-Hulkin julkaisuajankohta Disney+:ssa ei ole vielä tiedossa. Tutuista Marvel-hahmoista sarjassa ovat mukana ainakin Mark Ruffalon Hulk ja Tim Rothin Kuvotus. Lisäksi on vihjailtu, että Charlie Coxin Daredevil piipahtaisi ruudussa ainakin cameon verran, mikä tuntuisi hyvinkin luontevalta ajatukselta.