Uusimmat

Huhu: Nämä viisi Marvel-sankaria ovat tärkeimmässä roolissa Avengers 5 -elokuvassa

Kuva: © Marvel Studios

30.04.2024 13:00 Muropaketin toimitus

Seuraavan Avengers-elokuvan nimestä on tiputettu pois liite The Kang Dynasty. Toistaiseksi se on vain Avengers 5.

Marvel Studios järjestää rivejään uudelleen sen jälkeen, kun Jonathan Majors sai tuomion väkivaltaisesta käytöksestä ja hänen esittämänsä Kang siirrettiin syrjään seuraavan Avengers-elokuvan nimestä. Viides Avengers-elokuva tunnettiin aiemmin nimellä Avengers: The Kang Dynasty, mutta Marvel päätti tiputtaa siitä pois viittauksen Kangiin.

Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) tekee Avengers 5:n käsikirjoitusta, mutta julkisuuteen elokuvasta ei ole kerrottu vielä paljon mitään.

Comicbook Movien kuuleman huhun mukaan on kuitenkin saatu selville, ketkä viisi Marvel-sankaria Avengers 5:n tärkeimmissä rooleissa nähdään.

Huhun mukaan nämä ovat Captain America (Sam Wilson), Spider-Man, Moon Knight, The Hulk ja She-Hulk.

Marvel-pomo Kevin Feigen mukaan kaikkien elokuvien ei tarvitse keskittyä saman teeman alle Infinity-saagan tapaan. Kuudes Avengers-elokuva on kuitenkin edelleen Secret Wars eli Salatut sodat, jota moni Marvel-sarjakuvien fani on odottanut elokuvapuolelle kieli pitkällä.

Tällä hetkellä Avengers 5:n on määrä saapua elokuvateattereihin toukokuussa 2026 ja Avengers: Secret Wars puolestaan seuraavan vuoden toukokuussa.