Uusimmat

PlayStation Plus ja PlayStation Now yhdistyvät – Näin paljon uusi palvelu maksaa

29.03.2022 17:00 Muropaketin toimitus

PlayStation yhdistää pelipalvelunsa yhteen pakettiin, jolla on kolme eri hintaluokkaa.

PlayStation tiedotti yhdistävänsä sen pelipalvelut PlayStation Plus ja PlayStation Now, sillä se haluaa luoda uskottavan haastajan suositulle Xbox Game Passille. PlayStation Now katoaa kokonaan, ja uuden palvelun nimenä toimii PlayStation Plus. Uusi palvelu tulee saataville kesäkuussa, jolloin tilaajat voivat hypätä muun muassa Death Strandingin, Marvel’s Spider-Manin, Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesin, ja Returnalin kimppuun. Pelikirjastoa tullaan päivittämään säännöllisesti.

Palvelulla on kolme eri hintaluokkaa. PlayStation Plus Essential tarjoaa samat edut kuin aiemmin myynnissä ollut PlayStation Plus, eli kaksi ladattavaa etupeliä joka kuukausi, erityisiä tarjouksia, pilvitallennuksen ja verkkopelaamisen. Hintaa sillä on saman verran kuin nykyisellä PlayStation Plus -palvelulla, eli 8,99 euroa kuukaudessa tai 59,99 euroa vuodessa.

PlayStation Plus Extra tarjoaa samat edut kuin PlayStation Plus Essential, ja lisäksi tarjolle tulee lähes 400 eri peliä PlayStation 4:lle ja 5:lle. Niihin kuuluu esimerkiksi tiettyjä PlayStation Studios -hittipelejä. Palvelun pelit ovat ladattavissa. PlayStation Plus Extra maksaa 13,99 € kuukaudessa tai 99,99 € vuodessa.

Kattavin hintaluokka on PlayStation Plus Premium, johon kuuluvat kaikki halvempiin hintaluokkiin kuuluvat ominaisuudet. Lisäksi palvelun tilaajat saavat käyttöönsä 340 peliä, joihin kuuluu pilvipelattavia PlayStation 3 -pelejä. Premium-tilaajille on tarjolla kattava valikoima alkuperäisen PlayStationin, PlayStation 2:n ja PSP:n pelejä, joita voi ladata tai pelata pilvipalvelun kautta. Pilvipalvelussa olevia pelejä voi pelata PlayStation 4:llä ja 5:llä sekä PC:llä. PlayStation Plus Premium maksaa kuukaudessa 16,99 € tai 119,99 € vuodessa.