Uusimmat

Call of Duty: Black Ops 2:ssa zombie-kampanja? Mitä ihmettä?

17.09.2012 15:00 Tero Lehtiniemi

Amazon-verkkokaupan Call of Duty: Black Ops 2:n listaukseen eksynyt epämääräinen lause on herättänyt maailmalla hämmennystä. Koska lause on melko epämääräinen, mitään varmaa ei vielä voi sanoa. Siitä on kuitenkin helppo tehdä johtopäätöksiä.

Amazonin mainosteksti lupaa ”zombeja moninpelimahdollisuutena sekä kampanjassa”. Koska moninpeli ja kampanja on eroteltu toisistaan, on lauseesta melko helppo kuvitella että zombeja löytyy joko itse yksinpelikampanjasta, tai sitten esimerkiksi jostain Undead Nightmare-tyylisestä virityksestä. Oli kyseessä kumpi tahansa, on vaikeaa kuvitella että zombiet istuisivat Call of Dutyyn millään muulla tavalla kuin ironisella huumoriotteella jolla niitä on esitelty aiemmissakin Call of Dutyissä.

Surullinen tosiasia kuitenkin on se, että kampanjaan väkisin ängetyt zombit ovat mitä erinomaisen tapa pilata hyvä peli. Tälle onkin irvaillut muun muassa Saints Row The Third, jonka ironinen näkemys aiheeseen ei luonnollisestikaan ole millään tavalla huono vaan ainoastaan erinomainen.

Ainakin VG24/7 on luvannut selvittää Activisionilta mistä lauseessa oikein on kysymys, palaamme asiaan.

Lähde: VG24/7

Lue myös

Fifa 13 haiskahtaa valtavalta hitiltä

Black Mesa julkaistiin – lataa omasi jos pystyt!

XCOM: Enemy Unknown -ennakko (PC)

Mass Effect 3: Leviathan DLC (PC, PS3, Xbox 360)