Uusimmat

Tällainen on epämääräinen NFT-pelikonsoli, joka tuskin näkee päivänvalon

04.07.2022 20:16 Muropaketin toimitus

Polium-yhtiö julkisti epäilyttävän Polium One -pelikonsolin, joka on jo ennakkotilattavissa, vaikka esimerkiksi sen teknisiä tietoja ei ole vielä saatavilla.

Web 3 -pelikonsoliksi kutsuttu Polium One on ennakkotilattavissa, tiedotti pelikonetta kehittävä Polium-yhtiö. Sen NFT-termistöä vilisevillä nettisivuilla luvataan, että Polium One toistaa pelejä 8K HDR -kuvatarkkuudella. Muita luvattuja ominaisuuksia ovat 120 FPS -kuvataajuus ja tuki säteenseurannalle. Tästä huolimatta Polium kertoi, että sivustolla kerrotut tekniset tiedot eivät pidä paikkaansa.

“Tähtäämme teknisesti korkeatasoisen pelikonsolin rakentamiseen. Nettisivuillamme lukevat yksityiskohdat eivät ole vahvistettuja tietoja, sillä meillä ei ole vielä toimivaa malliesimerkkiä”, Polium kirjoitti.

Tiedotus konsolille julkaistavista peleistä on yhtä epämääräistä. Polium kertoi olevansa yhteydessä useisiin pelikehittäjiin, ja lista julkaisupeleistä tulee saataville myöhemmin.

Pelien ja itse laitteen tietojen sijaan Polium kertoi nettisivuillaan, kuinka kone on suunnattu NFT-tuotteiden ostamiseen, vaihtamiseen ja myymiseen. On epätodennäköistä, että Polium One tulee saataville, sillä NFT-kaupittelu on yleisesti ottaen koettu tarpeettomaksi, usein jopa huijaukseksi.

LUE MYÖS: Virallinen Formula 1 NFT-peli veti tulpan seinästä – satojen tuhansien dollareiden NFT:t katosivat kuin tuhka tuuleen