Uusimmat

Pian pelataan ilman konsolia – Xbox tuo pelit suoraan TV:hen: “Pelien striimaamisen tulisi olla helppoa kuin Netflixin käyttäminen”

30.08.2022 17:52 Muropaketin toimitus

Microsoft tekee Samsungin kanssa yhteistyötä, jonka tavoitteena on suoratoistaa Xbox-pelit televisioon ilman konsolia. Xboxin tuotejohtaja Harrison Hoffman kertoi, kuinka pelien suoratoistosta saadaan osaksi valtavirtaa.

Xbox uskoo, että Samsungin kanssa yhteistyössä tehty TV-appi on avainasemassa, kun pelejä ryhdytään suoratoistamaan televisioon ilman pelikonsolia. Asiasta kirjoittaa GamesIndustry.biz-sivusto.

“Eri ihmisillä on erilaiset tottumukset. Jotkut pelit toimivat nopeissa pelisessioissa tai pieneltä ruudulta pelaten. Pelimme suorastaan loistavat isoilla televisioilla pelaten, ja siksi olen innoissani TV-appistamme”, kertoi Xboxin tuotepäällikkö Harrison Hoffman.

Hoffman jatkoi sanomalla, että ihmiset ovat jo tottuneet suoratoistamaan sarjat ja elokuvat erilaisia viihdesovelluksia käyttämällä.

“Pelien striimaamisen tulisi olla helppoa kuin Netflixin käyttäminen. Juuri tämä tulee viemään TV-appin kautta pelaamisen valtavirtaan”, Hoffman intoili.

Tällä hetkellä Xboxin pilvipalveluappia voi käyttää ainoastaan tänä vuonna saataville tulleissa Samsungin televisioissa.

LUE MYÖS: Samsung esitteli uuden 55-tuumaisen ja kaarevan Odyssey Ark -pelinäytön